Forklaringen


Måske ved jeg nu hvorfor jeg aldrig selv er blevet slæbt med til fotograf som barn. Det ser i hvert fald ikke ud til, at min mor og hendes to mindre søstre altid har syntes det var lige morsomt.

Hvilke forældre ville ikke være lykkelige for at have slæbt 3 så glade finker med til fotografen?

Det er nok kun mens de er små, at man rigtig kan få dem til at synes det er sjovt at posere for fotografen.

Min mor som "barnemodel"

Ida Evelyn syntes i hvert fald det var sjovt, da vi var til fotograf i Frederiksberg Centret.

3 kommentarer

 1. Hehe, nej det ser godtnok ikke ud til, at de syntes at det var så sjovt ;) Men billedet af din mor som lille er da rigtig sødt.

  SvarSlet
 2. åhhh hvor er hun en lækker lille sweetie pie

  SvarSlet
 3. Mette; Det kan godt være de ikke brød sig om det dengang, men vi har siden moret os en del over d billeder. Det har også været smadder hyggeligt sådan at gå på tur i de gamle "arkiver" på mine forældres computer. Jeg fandt også det billede jeg har sat i sidebaren af min mor som spæd, hvor hun ligger nøjagtig som Ida på billedet ovenover. Selvom det er en klassisk "babystilling" synes jeg det er meget sjovt alligevel.

  Frk. Munk; Tak skal du have :-)

  SvarSlet