Forår-/sommerkørepose

Så har jeg officielt dømt årstiden til at være forår, for jeg har fået lavet en forårs-/sommerkørepose til Ida Evelyns klapvogn ud af de stoffer jeg købte i lørdags. Den er foret med et lag pladevat, indersiden er Liberty's lilla Poppy & Daisy i fløjl og forsiden er af en lilla babyfløjl fra Stof2000.

Jeg valgte at bruge mit skråbånd som tittekant, da det var blevet lidt for smalt til at kunne bruges som kantebånd. Så det er bare blevet til en lille fin detalje (som tilgengæld tog lang tid at lave).

På forsiden af posen har jeg applikeret tre kløvere som jeg har tegnet af fra Holly's tapet, en idé jeg har fået efter jeg så Rakels papirskløvere.

Den har lynlås i siden og forneden så den kan lukkes helt op (og evt. bruges som legetæppe).

Lynlåsen går ikke helt op i siden og i den modsatte side har jeg klippet en slids ned, så den kan foldes ned, når hun ikke skal ligge ned og sove.


Med applikationer, huller til sele, tittekant, lynlås, quiltning osv. tog den lidt længere tid og krævede lidt mere tålmodighed fra min side at lave, end jeg egentlig havde regnet med. Men jeg er glad for resultatet og om lidt skal vi afsted til babysvømingen og have afprøvet posen ude i virkeligheden.


Da nu det meste af dagen i går gik med at få syet kørepose står den på storoprydning og rengøring i eftermiddag. Det er ulempen ved at have fået et så dejligt hobbyrum, jeg gider ikke rigtig tage mig af resten af lejligheden i samme grad som før, men i dag tager jeg mig sammen - ama'r halshug.

15 kommentarer

 1. Den ser så skøn ud ;o)
  Hvem der bare kunne sidde lunt og godt der.
  Forsat gò dag
  Julie

  SvarSlet
 2. Den er super flot. Ser ud til at den var tiden værd.

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot, både ideen og "håndværket" du er altså dygtig

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er den skøn og flot lavet!!! Super godt farvevalg og stil, den ser bare rigtig lækker ud og indbyder vel lige til en lille lur efter svømmeturen ;o)

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet lækker! Jeg er MEGET misundelig. Lad den nu ikke stå fremme til svømning, så skal der nok være nogen som stikker af med den ;)

  SvarSlet
 6. Sikke en flot kørepose! Hvor er den bare fin at have i klaovognen. Det er rigtig fint og personligt med de mange detaljer.

  SvarSlet
 7. Hej Mie, Sikke et fint projekt, du har fået færdiggjort - rigtig flot! Den skal sørme nok vække misundelige blikke, når du triller rundt med Ida Evelyn :)

  God weekend
  KH Helle

  SvarSlet
 8. Novra! den er flot, er det fra EGs bog? Kunne være at jeg skulle forsøge mig med sådan en engang. Super flot arbejde!

  SvarSlet
 9. Mange tak skal I have alle sammen. Er stadig glad for den efter dagens tur til og fra svømmehallen. Jeg havde puttet en dyne ind under som ekstra varme, men det var da helt overflødigt i det super skønne vejr vi har haft idag.

  Jeg har opdaget et par skønhedsfejl og ups'er hist og pist, men det er nok kun mig, der ser dem. Ida Evelyn lod i hvert fald til at være godt tilfreds med at sidde i den, hun har også et bedre udsyn over kanten af den.

  Mette; Jeg overvejede det godt da jeg skulle stille vognen nede i svømmehallen, men hvis nogen skulle snuppe den, så er den jo ret let genkendelig, så de kunne ihvert fald ikke bruge den her i byen (så medmindre de kom og snuppede den fra Jylland...;-)) Desuden er barnevognsrummet videoovervåget.

  SvarSlet
 10. Hov, glemte lige at tiløje, at ja, den er fra EG's bog :-)

  SvarSlet
 11. Nøj den er fin :) Dejligt med en forårskørepose, så mangler vi bare foråret!

  Her triller vi stadig rundt med en kørepose i pels, men har droppet flyverdragten når jeg ved han bare skal sidde i posen. Så bliver det en forårsjakke, så lidt forår har der da også sneget sig ind her :)

  Rigtig god week-end

  SvarSlet
 12. Hej Mie
  Jeg har det fuldstændigt ligesom dig. jeg vil 10 gange hellere sy end at gøre rent og rydde op. Det er altså et dilemma til tider. For ude af min øjenkrog kan jeg jo se at lejligheden virkelig trænger men der er alligevel noget som får mig siddende ved symaskinen.Det er en farlig hobby

  SvarSlet
 13. ej, hvor er den bare fin! Jeg er grøn af misundelse!
  Havde en drøm om at selv sy en kørepose, men kender mine begrænsninger og lod vær'. Men måske en dag... for hvor er det dog meget federe med sådan en flot pose, end den billige, kedelige sag jeg fik købt mig.

  SvarSlet
 14. Hej Mie!

  Jeg skal til at sy en kørepose da min søn må opgive sin voksi til kommende lillesøster :-) Så kom jeg i tanke om jeg havde set en vældig fin én herinde jo!
  Har du bare syet den efter egen ide og mønster, eller har du fundet et mønster et sted??

  mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Hej Martina

  Jeg har brugt mønster/målene til køreposen fra Elsebeth Gynthers sybog.

  SvarSlet