En parisermodel

Okay indrømmet, vi fotograferer vores barn meget. Faktisk så meget, at hun kniber øjnene sammen mod blitzen så snart hun hører kameraet tænde. Det giver jo unægtelig fotografen nye udfordringer at arbejde med for at kunne få et billede af barnet med åbne øjne. En udfordring jeg ikke kunne overkomme i morges, da jeg ville have et par billeder af Ida Evelyn med hendes nye hjelm, EG-style.

Jeg har syet hjelmen i en blanding af vintagestof fra en change away og grønt babyfløjl. Foret er lavet af en stofrest fra min mors kælder. Desuden er hjelmen den første ting jeg har lavet efter jeg har fået mine nye "pralerier"-mærkater fra scannex.dk, så nu kan der rigtig blive pralet.


Jeg har for noget tid siden lavet min første udgave af en EG-hjelm med bindebånd, men mit farvevalg til den synes jeg ikke rigtig passer ind i Idas øvrige garderobe (ja, jeg ved godt jeg går meget op i en babys tøj, men synes altså det er hyggeligt), så måske den bliver bortauktioneret i en give away på et tidspunkt. Jeg har valgt at lave denne hjelm uden bindebånd, for synes faktisk den er pænest uden, og så i nogle mere kombiner-venlige farver ift. resten af baby-garderoben.

Problemet er så bare, at den ikke lukker helt tæt om ørerne, men det kan nok gå, når først vejret slår over i forår og den kan bruges som en overgangshue. Bliver det for koldt kan hun jo altid få en bomuldshue indenunder. Desuden regner jeg med at hjelmen skal slå sine første folder på vores familieforårstur til Paris, og jeg har personligt meget høje forventninger til det parisiske forårsvejr (jeg overvejer endda, om man skal have en lille ballerinasko med i tasken, hvis vinterstøvlerne skulle blive for varme).

5 kommentarer

 1. Hi, hi hvor er hun bare sød, og så med de to små tænder i undermunden.

  SvarSlet
 2. Så fik du den lavet! Ej hvor er den fin altså:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun altså bare mega sød. Og jeg gad vildt godt have neglene i sådan en hjelm der. Til Krabbe forstås:) Mon det kan lade sig gøre? Hvis du kan slå blitzen fra på dit kamera, er der ofte -om dagen- lys nok til pæne billeder. Så bliver hun ikke blændet.

  SvarSlet
 4. Nåååårh hvor er hun altså bare sød...sikke hun kan lave ansigter når mor fotograferer, ha ha - herligt :-)

  SvarSlet
 5. Tak skal I have, er nu også blevet vældig glad for hjelmen, og den har gjort det godt de sidste par dage i det franske.

  Husmoder; problemet er nu ikke længere blitzen, for hun tror den kommer bare hun hører kameraets tændelyd. Har lige noget liggende til en hjelm jeg synes blev lidt for drenget til Ida (som i forvejen tit bliver kaldt "ham"), så vi kan godt finde ud af noget til Krabben :-) Bare send mig en mail.

  SvarSlet