En Elsebeth i arv

Jeg har fået lånt Elsebeth Gynthers sybog til voksentøj af min mor, og har tænkt mig at sy en quiltet slå-om jakke til mig selv her til foråret - formentlig af nogle af de vintagestoffer jeg har fået fingrene i her på det sidste. I den forbindelse blev jeg mindet om (af både min mor og moster), at jeg har ejet sådan en EG-jakke da jeg var barn. Det er en min mor syede til mig af resterne fra en af hendes egne sommerkjoler fra H&M, med matchende hjelm. Den er lavet i så god kvalitet, at min niece Asta kunne bruge den over 20 år senere. Ved faktisk ikke om den stadig eksisterer så Ida Evelyn også kan bruge den, når hun bliver stor nok til den. Her er i hvert fald et par billeder af den i brug i 1983 og i 2006.

Mig i 1983, 2 år gammel, i en nysyet EG-jakke.

Asta i en nedarvet EG-model i 2006.

5 kommentarer

 1. Nej hvor fint.
  Jeg har netop fået min gamle kørepose til min datter, også syet fra den bog.
  Det holder godt!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en skøn jakke. Håber da for jer, at den stadig eksisterer og kan gå i arv til din datter - ellers må hun "nøjes" med en rekonstruktion :)

  God søndag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Øj en lækker jakke ;-)

  SvarSlet
 4. Så fedt, at du har billeder af jakken - kunne være helt fantastisk, hvis du på et tidspunkt kan vise os billeder af Ida Evelyn i den også... :)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg må lige have fat i hende mosteren på Bornholm og høre, hvor jakken er endt henne. Mon ikke den stadig er i gemmerne et sted.

  SvarSlet