Edder-brodér-mig

Så er jeg igang med korsstingene igen. Fandt dette barselsbroderi eller hvad man kan kalde det, i en spøjs garnforretning på Peter Bangs vej. Det var sådan en butik hvor, når man først er kommet ind, så føler man ikke man kan gå igen uden at have købt noget. Det er en gammel/ældre dame, der har forretningen, og med det samme jeg kom ind af døren blev jeg mødt med:
"hvad er du på udkig efter, vi har over 200 forskellige" (bare 200 forskellige, ikke hvad hun havde 200 forskellige af)
"Øhm, jeg ville bare kigge lidt, hvad I har af garn og sådan"
"Jamen vi har som sagt over 200 forskellige, så du må være lidt mere præcis"
"ja, øhh. Så måske noget af jeres broderi..."
Herefter blev hendes stakkels mand kaldt ned fra baglokalet for at finde broderier frem som jeg kunne kigge på, og igen lidt senere for at finde et andet frem fra vinduet (hvilket jeg herefter høfligt tænkte, jeg blev nødsaget til at købe).


Så nu er jeg edder-brodér-mig i gang med at brodere til ære for garn-damens trætte mand, der mest af alt virkede som om han helst ville sidde og hygge sig med sin kaffe og sin kryds og tværs omme i baglokalet, og til ære for Ida Evelyn, der nu får sine fødsels-data slået fast til evigt minde med korssting.

6 kommentarer

 1. Hvor på Peter Bags vej? Den må jeg da besøge (måske med forberedelsestid så jeg kommer hjem med noget jeg rent faktisk har "brug" for):-)

  SvarSlet
 2. Lige før Dalgas Boulevard, når man kommer inde fra byen af.
  Synes også det så ud til, de havde en del fine ting (over 200 forskellige, hi hi), så skal nok derind igen, men det er nok godt, hvis man kommer forberedt, det er ikke et sted man "oser" ;-)

  SvarSlet
 3. *smiler*
  Der burde næsten være et skilt med ordene: Her i butikken oses ikke, her købes ;o)

  Lidt ærgeligt, for det er ikke sikkert at man opdager alle de fine ting der rent faktisk er, når man ikke føler der kan oses... ¨:o)

  SvarSlet
 4. DTS; Præcis, hvad jeg tænkte

  SvarSlet
 5. Ha ha, sjov oplevelse :)

  Det ser fint ud det broderi.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Hej Mie.
  Arj det var dog det sjoveste gensyn. Lige netop dette broderi har jeg hængende, min mormor har broderet til mig i dåbsgave. Da jeg er en 80´er model, ja så var det fine mønster fremme i 1980 også ;o) Men man skal nok også ind i sådan en biks som du var i, for at finde det :o)) Hi hi, det er nok deres livs et og alt, eller dvs. damens et og alt ;o)

  Glæder mig til at se det færdigt :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet