Åh, åh, jeg har lige opdaget noget...

Jeg har lige i dag fået øjnene op for denne butik, Tout Petit. Jeg vidste godt den var der og at hun solgte hjemmesyet børnetøj, men jeg har aldrig kigget videre på den, fordi jeg tænkte, at jeg jo kunne sy mit eget børnetøj. Men, men hun har så også lige Skandinaviens største udvalg af Liberty-metervarer! Deudover er den placeret på Værnedamsvej lige her på mit eget Frederiksberg. Uha, uha for en farlig fristelse. Tænk, at det var gået helt hen over hovedet på mig.


Jeg var inde i butikken i formiddags i håb om at finde noget af den udgåede lilla Poppy & Daisy, som jeg vil bruge til for i en ny kørepose til klapvognen. Hun havde den ikke Tana Lawn-bomulden, men tilgangæld havde hun den i babyfløjl og det var jo næsten endnu bedre til formålet. Derudover røg der også lidt lilla Capel med i handlen, der er første skridt i min indsamling af lilla nuancerede stoffer til et voksen-patchworktæppe.

På vores nylige tur til Paris fik vi en forsmag på foråret og solens varme, og udover at være rigtig skønt, var det også rigtig varmt for vores lille bøllepige nede i Voksiposen. Derfor vil jeg nu være lidt på forkant med foråret herhjemme og sy en kørepose i babyfløjl, der kun er foret med et lag pladevat, så den kan bruges, når vi forhåbentlig snart for lidt varmere temperaturer.


Målene til køreposen har jeg (selvfølgelig!) fra Gynther-bogen og så skal jeg bare selv måle op i klapvognen, hvor der skal laves hul til selerne. Yderst skal den være i det lilla babyfløjl jeg også fik i formiddags fra Stof2000 og så Poppy Daisy der kan titte frem indeni, men tænker jeg vil lave den så den evt. kan vendes efter humør. Jeg vil også forsøge mig med at lave skråbånd til den selv af en Stof2000's Liberty-kopier, petit-fleur og enten bruge det til kantbånd eller tittekant.

I Stof2000 fik jeg også købt ind til en gave jeg skal lave. Det færdige resultat skal jeg nok vise frem, når gaven er blevet modtaget.

På vej hjem fra min stof-indkøbstur, mødte jeg min konsultationsjordemoder (altså ikke hende jeg fødte med), og hun kunne godt kende mig. Det var rigtig hyggeligt lige at sige hej og vise resultatet af den engang så store mave frem. Alt i alt en dejlig formiddag trods regn og ALT for lidt søvn i nat (som ikke en gang skyldtes babyen, der sov trygt og roligt gennem hele natten, men mig selv, der gik for sent i seng og blev vækket igen af manden, der kom meget sent/tidligt hjem fra byen).

5 kommentarer

 1. Jeg kender godt butikken og den er SKØN og "farlig". De lyder meget spændende dine projekter. Glæder mig til at se nærmere.

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med din sammensætning - blir spændende at se færdigt :)

  SvarSlet
 3. Det er såå fint, det lilla poppy & daisy. Jeg jagtede det sidste sommer, men det var umuligt at opdrive. Det bliver da helt perfekt i babyfløjl til en kørepose. Glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 4. Ser smadder lækkert ud! Babyfløjlen er da bare perfekt at bruge til det formål. Glæder mig til at se resultatet.
  Slår også tit mine folder i den butik, Tror jeg må lave et par bkser til Lilly i den skønne poppy&daisy, absolut et af mine favoritprint:-)
  Go Søbndag
  Kh Line

  SvarSlet
 5. Jeg var også helt lykkelig efter jeg havde fået stoffet og nu kan jeg slet ikke vente med at komme igang med at sy af det. Men det må vente lidt, for i dag står den på besøg af svigerfar og hans boremaskine, så den chance skal jo udnyttes til at få alle hylder o.l. op i mit hobbyrum.

  SvarSlet