Syge børn!

Ikke alene har jeg en lille snottet bøllepige liggende inde i sengen med feber, men min lille MacBook er desværre også blevet ramt af en eller anden bacille og vil ikke rigtig gå på netværket herhjemme, og er den på hopper den hurtigt af igen. Nu har jeg på en eller anden måde fået hul igennem her til bloggen til et lille hurtigt indlæg. Men altså ingen billeder...

Øv, har ellers både lavet mit patchworktæppe færdigt, startet på et nyt, hæklet en vest og syet et par nye forårsbukser til bøllen. Så der er ellers nok at prale af for tiden. Det må komme i senere indlæg, når forbindelsen igen er blevet stabil - forhåbentlig snart.

Jeg kan desværre heller ikke rigtig komme ind og se alle de nye indlæg på jeres andres blogge, så der venter mig en stor opdateringsrunde, som jeg ser meget frem til, så snart problemet er løst - eller når jeg får fingre i mandens computer.

Ihh, er det ikke bare træls, når sådan noget elektronik, der bare SKAL virke går i udu?

2 kommentarer

  1. Det er ikke bare træls, det er til at blive absolut rødglødende af raseri over. Når man nu lige har tid fordi ungen sover, virker lortet ikke... (eller jo, altså min computer virker..nu..men nogen gange gør den ikke)

    SvarSlet
  2. Jeg har fået et par tips på arbejdet, vi lige kan prøve når jeg kommer hjem. (Jeg tænker her på computeren) ;)

    SvarSlet