Søsættelse af projekter

Nu har denne sættekasse stået og gloet på mig i nogle uger efterhånden, og jeg besluttede at i dag skulle det være slut. Så nu har den fået en omgang hvid maling, og står nu og tørrer natten over. Det tog lige lidt længere tid end først antaget, at få malet alle de små rum. Men nu er det gjort og så venter kun det rigtig sjove med at udvælge papir og tapet, rykke rundt og klistre på.

Når den er fin og færdig skal den op at hænge på denne bare væg inde i mit hobbyrum/vores gæsteværelse.
Hvor skønt er det ikke lige at have et helt rum til alle syslerierne? En dag, forhåbentlig ikke så langt ude i fremtiden, når rummet er helt færdigt, vil jeg vise en lille før - under - efter billedreportage af rummets forvandling. Lige da vi flyttede ind havde vi nemlig ikke adgang til vores loftsrum, fordi der blev lagt nyt tag (ikke at det har hjulpet synderligt), derfor blev rummet brugt til pulterkammer/opevaring af de ting, der skulle på loftet, ikke var pakket ud endnu og som skulle være i mit hobbyrum - det var et ret kaotisk rum. Nu hjælper det så småt på det og jeg synes der er ved at være rigtig hyggeligt at være. Dog mangler der lige nogle ting som en sovesofa, hylder mm. før det er klar til den store fremvisning. Men her får I lige en lille smagsprøve. Min indre handywoman kom op i mig i dag, og jeg fik samlet denne "Molger"-reol fra Ikea, til at holde styr på mine stoffer (før stod kasserne bare nede på gulvet).


Jeg har indgået endnu en change away med Krudtuglens mor, denne gang med noget syet for noget stof. Derfor ligger dette projekt klar til at blive taget hul på, snarest muligt.

3 kommentarer

 1. Ej hvor dejligt med et krea-værelse! Glæder mig til at se de færdige resultater både at sættekasse og rummet:-)
  kh Julie

  SvarSlet
 2. Åårrhh *grøn misundelse stiger op* Hvor dejligt med et kreaværelse. (Skal en baby have sit eget værelse? kan han ikke bare bo i stuen, og vi kan se tv og hører musik med hovedtelefoner på?)
  Det ligner du har noget rigtig fedt tapet på lager. Jeg glæder mig til at se det på sættekasen

  SvarSlet
 3. Tak for tippet med Ikea-reolen. Det er lige præcist sådan én jeg mangler til at klemme ind i hjørnet af vores soveværelse til mine stoffer m.m. :)

  SvarSlet