Patchwork, patchwork og patchwork

Dette skønne patchwork-gavepapir fandt jeg den anden dag i Panduro. Jeg har lyst til at pakke alting ind i det! Indtil videre er det dog kun blevet til denne pakke til KrudtuglensMor, som er mit bidrag til vores sidste change away, hvor jeg fik en lækker pakke retrostoffer af hende. Indholdet af pakken vil jeg vente med at vise, til posten har haft mulighed for at nå til Århus. Men jeg kan afsløre, at det jo nok nærmere er til Krudtuglen selv, mere end til hendes mor.

Patchworkpapiret gav mig lyst til at komme igang med mit eget patchworkprojekt som jeg skulle bruge de tilbyttede stofrester til. Så her til eftermiddag fandt jeg dem frem plus alle mine andre stofrester som jeg tænker skal være med i tæppet. Jeg har kredset en del om projektet oppe i mit hovedet, dels fordi jeg ikke har prøvet at lave noget lignende før og dels fordi jeg ikke helt har kunne finde ud af, hvordan sammensætningen skal være. Til sidst så jeg kun en udvej; nemlig at kaste mig ud i det. Som en lille ekstra tryghed har jeg fået hvervet mig en meget ivrig medhjælper, der med glæde tjekker ALLE stofstykkerne en ekstra gang.

8 kommentarer

 1. Er spændt på at følge med i projekt patchworktæppe. Jeg har selv gang i et (mest i hovedet indtil videre) og er spændt på hvordan det bliver :)

  God arbejdslyst med det. Kunne være sjovt at se billeder før du syr også.

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Med de fine stoffer og gode hjælp kan det da kun blive flot! Glæder mig til at se det.
  Kh Anja

  SvarSlet
 3. Spændende..:) Glæder mig til at se hvad du får kreeret..Her samles også stofstykker til et tæppe... Glæder mig til at komme i gang..
  Hvor ser det hyggeligt ud med din lille hjælper.. Så bliver arbejdet da endnu sjovere..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Mirjam Theresa; Bare rolig, der skal nok komme billeder undervejs :-) Også god arbejdslyst med dit projekt.

  Anja; Glæder mig også til at se, hvad det ender med :-)

  SvarSlet
 5. Annchen; Ja hjæperen gør det måske sjovere, men ikke helt nemmere. Jeg glæder mig også til at få klippet alle stykkerne så jeg kan begynde at ligge dem op, så jeg kan danne mig et indtryk af, hvordan stofferne kommer til at se ud sammen. Synes jeg har valgt nogle lidt vilde blandinger, men har en ide om, at de vil fungere sammen, men det er jo ikke helt til at vide før man har sat dem sammen. Også go' arbejdslyst til dig:-)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor spændende! I mit hovede kredses der virkelig også meget om et lignende projekt..
  Kær hjælper du har dig :-) Hun ser meget interesseret ud :-)

  SvarSlet
 7. Jeg går sjovt nok også med et patchework tæppe i hovedet. Drømmen er en masse forskellige retrostoffer, men jeg ligger ikke inde med noget og falder aldrig over noget :(

  Men jeg må vel også bare kaste mig ud i det en dag??

  Glæder mig til at se resulatet af dit arbejde.

  /knus sarah

  SvarSlet
 8. Hej Mie

  TUSIND tak for den fine pude - lige i øjet. Nu skal jeg bare finde en plads til den. Mht. tunikaen, vil du så ikke komme med et farveønske, eller nogle stikord eller noget - jeg går hele tiden i gang, men kommer sådan i tvivl om mit valg... ;)

  Mht. det grønne tapet, vi byttede, hvor har du så egentlig købt det, hvis jeg må spørge? (Er simpelthen SÅ forelsket i det, og ville elske at kunne tapetsere en hel væg...)

  Hilsen Helle

  SvarSlet