Nye tider...Da dette billede blev taget havde jeg en fornemmelse af, at barsel det var noget jeg skulle have for evigt. Men tænk sig i morgen er det sidste dag! Fra mandag er jeg ikke længere mor på barsel, blot godt gammeldags arbejdsløs - eller arbejdsledig som det vist mere officielt hedder nu. Så til at starte med kommer min hver dag jo nok ikke til at ændre sig voldsomt, bortset fra alt det der bøvl med ledighedserklæringer, dagpengekort, jobcenter osv. osv. Og typisk mig, så er det først i dag jeg tænker på, at jeg jo nok skal til at få meldt mig ledig i A-kassen, så jeg kommer garanteret til at få forsinkede dagpenge i næste måned pga. ekspeditionstid eller et eller andet jeg har glemt eller gjort forkert!

Kan man høre jeg har været ledig før? Øv, hvor jeg ikke gider det - hit med et godt job!

6 kommentarer

 1. Lykke til med arbeidet med å finne ny jobb, spennende! Forstår godt dette med alle skjemaene og alt som skal huskes på :-) Deilig bilde av dere to.

  SvarSlet
 2. Tusind tak. Ja billedet er forlængst forgangne tider (føles det i hvert fald som om). Hun gider bestemt ikke længere ligge og putte på den måde mere - der er mere krudt bagi nu :-)

  SvarSlet
 3. Det må være en underlig fornemmelse, pludselig at indse man har nået enden på sin barselstid...Men sådan er det jo. Skal Ida Evelyn starte i institution nu så? Det må godt nok være spændende, og lidt hårdt. Held og lykke med det hele!

  SvarSlet
 4. Ja, det er lidt underligt, men har ikke tænkt så meget over det, fordi jeg jo stadig kommer til at gå hjemme og Ida Evelyn skal heller ikke starte i nogen institution endnu. Vi har hende kun skrevet op et sted og der skal man være 12 mdr for at kunne starte og det er hun først 31. maj. Jeg håber det kommer til at gå op i en højere enhed det hele.

  SvarSlet
 5. Åh, jeg synes at det var hårdt da barslen og baby-tiden lakkede mod enden. Heldigvis er det der jobsøgning en god buffer til nænsomt at blive sluset ud i virkligheden igen :)

  SvarSlet
 6. Mette; Jeg synes også det er lidt hårdt, at skulle bevæge mig ud af baby-rusen. Men jeg prøver at mande mig mentalt op til at se virkeligheden i øjnene igen :-)

  SvarSlet