Nye stoffer

I går fandt jeg det her lækre stof nede i Stof2000. Det var lige kommet ind af døren og jeg var den første til at købe noget af rullen. Jeg synes det er så fint, at jeg for første gang i mange, mange år har fået lyst til at sy noget tøj til mig selv.

For nylig har jeg besluttet med mig selv, at jeg pt. opgiver at gå i jeans, jeg synes altid, at de enten sidder dumt eller sidder godt og så efter en uge hænger de og slasker og har udvidet sig for meget. Så for tiden er min krop altså ikke skabt til jeans og min pengepung er altså ikke skabt til at blive ved med at prøvekøbe nye slags modeller. Derfor står den nu på nederdele og pludderbukser, og jeg tror det her stof skal forvandles til sidstnævnte.


I forgårs kom de her to lækre stykker retro stof fra Malene og i dag skal jeg på posthuset og sende det tapet som hun skal have i bytte for dem. Jeg ved ikke ednu, hvad jeg skal lave af stofferne, men mon ikke der skulle blive til et lille stykke tøj til lille Ida?

Nu skal jeg en tur op på Rådhuset og stå i kø for at bestille pas til Ida og nyt kørekort til mig selv, derefter på posthuset med tapet og så på biblioteket og se om jeg kan finde et snitmønster til et par tullebukser i voksenstørrelse. I aften skal Ida og jeg være alene hjemme mens faren er til pokerarrangement et sted ude i byen, så mon ikke også der skal handles ind til lidt tøsehygge.

Go' lørdag til jer alle sammen.

4 kommentarer

 1. Sikke nogle fine stoffer du har købt i stof 2000. Hvem der bare boede i nærheden af sådan en. Skal vidst snart en tur forbi Stof og Stil. Er spændt på at høre hvor du finder et mønster til dine kommende bukser, sådan et kunne jeg nemlig godt bruge.
  God weekend.
  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Jeg ved at man kan købe mønster til sådanne bukser hos stof2000 og det kan også bestilles over nettet. Jeg blev bare for nærig til at købe mønstret, fordi jeg tænkte jeg kunne finde det på biblo...Men det kunne jeg ikke, så nu tror jeg bare jeg tegner et mønster af fra et andet par jeg har købt. Ellers skulle der vist også være et mønster til bukserne i Elsebeth Gynthers sybog til voksne.

  Go' weekend til dig også.

  SvarSlet
 3. Helt fantastiske flotte retro stoffer..ELsket de blomstrete*ME LOVE*
  Gleder meg til å se hva du tryller frem:)

  SvarSlet
 4. Det er altså også super flot det stof du har købt i stof 2000! Rigtig forårsagtig!
  God weekend!

  SvarSlet