Mine change away-bidrag

Så skulle posten gerne være noget frem til det jyske med mine bidrag til et par change aways, så nu vil jeg også vise mine kreationer frem for jer.
Buksedragten i EG-model str. 2 år med bambiapplikation er til KrudtuglensMor, eller nok nærmere Krudtuglen selv. Den hæklede pude i de friske forårsfarver er til En fugl i hånden.


I går havde vi besøg af nogle venner og den lille Esther, der er præcis 5 måneder yngre end min lille Ida. Det er godt nok mærkeligt, når ens lille puttebaby pludselig er blevet til den "store".

Ida er så småt begyndt at kravle (eller krabbe sig frem med armene) og syntes det var mægtig spændende over i Esthers lift. Og se lige hvor søde de to små Holly-piger ser ud!

5 kommentarer

 1. Åh Mie, hvor er de bare skønne!!! Eeelsker de bukser, modtog dem i dag :) simpelthen så fine :) :) :) TUSIND tak!!!

  SvarSlet
 2. Jeg er VIIIIIIILD i varmen med den hæklede pude....åh hvor ville jeg bare ønske at jeg kunne hælke - så ville jeg aldrig lave andet, er jeg sikker på:-)
  Skulle du nogen sinde få lavet en mere af slagsen, så står jeg klar som aftager eller bytte-bytte-købmand med et eller andet.
  Ha en dejlig aften.
  Kærlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med min nye pude Mie, men det har jeg jo allerede fortalt dig ;)

  Maya Emilie kastede sig i øverigt over den straks hun var indenfor husets fire vægge... og begyndte at remse farver op... hun elsker bare alt med farver for tiden :)

  Ved præcis hvad du mener med at den lille pige pludselig er stor... det er SÅ underlig en fornemmelse...

  SvarSlet
 4. Christina; Dejligt at bukserne er faldet i din smag, så håber jeg også den lille Luna-pige bryder sig om at have dem på :-)

  Malene; tak skal du have. Det kan jo være vi kan lave en change away på et tidspunkt, men lige nu er jeg stadig lidt "rundtosset" af alle de omgange på denne pude. Men skulle DU en dag lære at hækle, så er sådan en rund pude slet ikke så svær, det tager bare tid. Men det er de samme slags fastmasker hele tiden.

  Helle; Hvor sjovt, så er hun da beskæftiget med at remse alle de forskellige farver op, der er jo lidt at tage af :-)

  SvarSlet
 5. Wauw, nogle fine sager du har lavet Mie!!

  Og sikke nogle skønne piger :-)

  SvarSlet