Meget mere Mumi

Jeg har jo tidligere fortalt om min trang til at samle på Mumi-krus, og sådan en trang forsvinder jo ikke bare, fordi man har fået nogle hylder, der lige passer til det antal krus man har. Og der er Mumi-krus-producenterne smarte, for ud over nye krus til kollektionen et par gange om året, laver de også sæson-krus. Derfor kan der blive lidt plads på mine hylder til nye krus, hvis jeg vælger at udskifte lidt omkring årstidernes skiften - og det gør jeg!

Jeg kan derfor nu skifte dette Jule-krus ud....


...med dette nye Kollektionskrus

Da jeg købte dette nye krus var der endda tilbud så man fik en pakke Mumi-servietter med ganske gratis. Fantastisk, jeg vidste slet ikke man kunne få sådanne servietter.

Nu håber jeg bare, at jeg er hurtigt ude her til udgivelsen af det nye sommersæson-krus (det var jeg nemlig ikke sidste år) og så kan disse to vintersæson-krus måske holde sommerferie nede i en skuffe.

11 kommentarer

 1. ej en fin samling, hvor længe har du samlet på dem?

  -Sara

  SvarSlet
 2. Hej Sara; Jeg tror nok jeg har samlet på dem siden omkring 2003/04, så det er derfor det efterhånden er blevet til nogle stykker :-)

  SvarSlet
 3. Sådan en samling har jeg også - dog mindre end din. Mine opholder sig i et gammelt skab med glaslåger for.

  SvarSlet
 4. Ej nogle seje ting bliver da nød til at investere i det hele da datteren hedder MY :-)

  SvarSlet
 5. Hej Mie,
  jeg samler også og har gjort det nogle år. Hvad er dine ældste krus? Har du nogle sjældne? Lidt nørdet - jeg ved det ;)

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Imponerende samling! Det ser vildt lækkert ud. Her i huset har vi kun 2 stk men dem er jeg tilgengæld også glad for!

  SvarSlet
 7. Ej jeg har aldrig hørt om eller set mumi krus, de er da for seje.

  SvarSlet
 8. Mette; Det må da så være en opfordring til at vise din samling frem.

  Rikke; Ja, med en My i huset må man da også skulle have noget Mumi :-)

  Mirjam; Vil da også rigtig gerne se billeder fra din samling, synes det er sjovt at se nogle af dem man ikke selv har. Min samling startede som nævnt omkring 03/04, så der er mine ældste krus fra. Mit mest "sjældne" er vist nok julekruset som jeg her har fremvist. Udover det har jeg de to vinterkrus og ét sommerkrus som man ikke længere kan få, men de er ret nye.

  Line; Ja det er også med at nyde dem man har. Efterhånden som min samling er vokset, er jeg også nået frem til, at jeg kun vil købe dem jeg synes er rigtig fine, for jeg ville få ALT for mange, hvis jeg skulle købe hver gang der kommer nyt.

  Violykke; Jamen, så er jeg da rigtig glad for at kunne præsentere dig for denne verden af Mumikrus :-)

  SvarSlet
 9. hej, så fin en samling! Jeg samler også. Begyndte i 2001 med at købe et krus om måneden. Men så tit køber jeg ikke nu hvor jeg er blevet voksen og kedelig. Jeg har 17 stk og en kande. :)
  Jeg har planer om snart at lave en mumi-musemåtte giveaway på min blog.

  SvarSlet
 10. forresten, hvis du kender en der er lærer/underviser, så kan man købe mumikrus til 100 kr pr stk inkl. moms hos lærernes indkøbscentral i århus

  SvarSlet
 11. Ingeborg, så må jeg da lige holde øje på din blog. Og tak for tippet, må da vist finde ud af noget mere med det der indkøbscentral, fik også et tip den anden dag med noget andet der var billigere der.

  SvarSlet