Indbringende lørdag

Først kom posten med disse skønne sager fra mine Change aways med En fugl i hånden. Den fine slå-om tunika har Helle selv syet og jeg synes den er SÅ fin, farverne er lige mig (eller Ida). Den røde cardigan er fra Mini a ture, hvis striktrøjer jeg har en vis svaghed for.

Helle har lige fået ryddet op i alt hendes lækre stof og er tæt på at afslutte sit speciale og har i den anledning lavet en lækker Give away med minimum 4 stofpakker på højkant. De heldige vindere bliver trukket 1. marts. Inspireret af denne oprydning har jeg også fået ryddet op i mit stof. Før lå det krøllet sammen i fire kasser, det var dog farvesorteret, men det var noget rod. Her på det sidste har jeg så set, hvor fint alle I andre blogdamer har jeres stoffer lagt sammen (når det altså er ryddet op). "Så meget stof har jeg slet ikke, at det kan betale sig" har jeg så tænkt, når jeg så det. Men da jeg så gik i gang kunne jeg da godt se, at det alligevel er blevet til et godt lille lager. Nu håber jeg bare der er en der kommer og holder orden i det for mig, for det ser da meget mere lækkert ud på denne måde.


Senere i dag blev der så føjet lidt ekstra lækkerier til mit lager, da Idas farmor og farfar kom forbi til frokost. Farmor havde været i gemmerne og fundet alle mulige fine ting som jeg måtte få. Der var en masse fint hæklede mellemstykker, der har været tiltænkt dyne- og pudebetrækker, hæklede servietringe og blonder, noget lækkert stof og en fantastisk klokkestreng med en broderet pige og lille vers for hver af de 12 måneder i året. Jeg synes klokkestrengens broderi er rigtig fint og vil gerne bruge det på en eller anden måde, men til hvad? Først tænkte jeg, at man kunne lave "måneds-pudebetræk". Men det er vist alligevel lidt urealistisk, at man skulle kunne huske at skifte sådan en pude hver måned. Har du nogle gode idéer?


De fine sager fra svigermor, mindede mig også om et par lækre strikkehæfter min egen mor kom med for noget tid siden, som jeg ikke har fået vist jer. Der er ikke dato på nogen af dem, men at dømme ud fra de flotte farvesammensætninger, tænker jeg omkring slut 70'erne.

Man kan da ikke andet end at elske de modeller, vel? Læg også mærke til, at begge blades fotografer har tænkt, at det ville være ekstra sødt, hvis de små modeller optrådte sammen med nogle små dyr. I det ene blad er det kaniner og i det andet små hunde. So cute!

6 kommentarer

 1. Wa mæ om du bare hængte den klokkestreng op på Idas værelse? Den er jo altså knald-sød! Men det strider jo mod din lave-om-på-alting-natur:D
  De har godt nok nogle dejlige basse-kinder, de der smækre model-unger! Uhhmm..

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har tænkt på om den bare skal op som den er. Men der er jo både min trang til at lave om på tingene :-) og så det, at der allerede findes én klokkestreng som ligger og venter på, at den muligvis skal op derinde. Og værelset er ikke så stort.
  Den skal i hvert fald få lov at blive liggende til jeg er helt sikker på, hvad der skal ske med den.

  Er faktisk kommet til at tænke på, at de der model-basser, jo slet ikke er små længere. Gad vide, hvordan de tager sig ud i dag?

  SvarSlet
 3. Tror også jeg skal ha rydet op og lagt mit stoflager i fine farvekombinationer. Det smitter når man ser den orden.
  Dejlige sager du har fået af din farmor....jeg tror jeg ville lave 12 fine stofservietter med hver deres skønne måneds broderi på.
  Kram Birthe

  SvarSlet
 4. Yum yum, dit stoflager ser da bare en anelse lækkkert ud :o) Og sikke en svigermor der lige kommer med så mange fine ting under armen. Du er den unten lyme heldig :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Ja, jeg tror også jeg må lave lidt gaver til svigermor, af nogle af de fine ting.

  SvarSlet
 6. Én idé til klokkestrengen: puder til fødselsdagsgaver med fødselarens måned på. Jeg kunne da godt tænke mig en aprilpude;-)
  Mange hilsner fra den blogløse bloglurer.
  Sonja

  SvarSlet