Gårsdagens gerninger

Det er så fantastisk, hvad man en gang i mellem kan nå på en weekenddag, især når posten har været forbi med dejlige pakker fra nogle af mine change aways. Fra En fugl i hånden kom det lækre lilla Holly-tapet, som jeg skulle bruge på min gamle Ikea-skammel. Og så blev der også lidt til sættekassen, som nu er blevet helt færdig og lakeret. Nu skal den bare skrues op på væggen, og der står vi lidt med håret i postkassen, for det er en betonvæg den skal sættes op på - og svigerfar er i Thailand...

Jeg er blevet rigtig tilfreds med min sættekasse og synes allerede den pynter godt ude i mit hobbyrum. Den skal hænge så man kan se den helt inde fra stuen, når døren er åben derud til.

I pakken fra Helle var også denne fine tapet-bambi som nu går sig en tur langs panelet inde på væggen inde på børneværelset.


Derudover kom posten også med pakke fra Krudtuglensmor, med en lækker blanding stofrester til et kommende patchworkprojekt. Jeg har aldrig lavet "rigtig" patchwork før, så glæder mig til at komme i gang, men først skal jeg lige have afsluttet en del andre småprojekter har jeg lovet mig selv. Heldigvis er der en hel weekenddag tilbage som jeg har store forventninger til.

God søndag.

10 kommentarer

 1. Hej Mie - hvor dejligt med en weekend, hvor mange af de løse ender bliver afsluttet :-) Så flot sættekasse og Holly skammel er jeg også helt vild med. Fortsat god søndag. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Wow, du har da været produktiv. Lækre sager du har fået lavet. Skønt med sådanne dage, hvor det hele går op i en højere enhed, og man får afsluttet nogle projekter. Sættekassen er virkelig fin, og skamlen lige så ;)

  SvarSlet
 3. åh ja hvor har du været flittig og rigtigt fine ting du har fået lavet

  SvarSlet
 4. Hold da op! Du må have haft travlt. Super fine ting

  SvarSlet
 5. Hej Mie

  Dejligt at se og høre, at sagerne faldt i god jord, og sikke hurtigt, du har fået dem i anvendelse også... Jeg hæger om mit tapet fra dig kan du tro. Det er nærmest mit kæreste eje, og jeg ville ønske, jeg have 3 ruller i stedet for halvanden meter... Så ville jeg tapetsere en væg i vores værelse nemlig...

  Anyways, bambien er da bare SÅ fin på væggen, og sættekasse og skammel ligeså...

  KH Helle

  SvarSlet
 6. Wauw, nogle fine sager du har fået lavet!! Jeg er helt vild med skamlen. Er det modellen fra Ikea?
  Kh Louise

  SvarSlet
 7. Godt så, det har du jo skrevet.. Sorry...
  Lækker er den i hvertfald!

  SvarSlet
 8. Hej Mie. Nej, hvor er det bare fint det hele. Jeg får helt lyst til at være kreativ selv, men det går nok ikke... Har ikke dine evner. Vi ses!

  SvarSlet
 9. Neeej hvor har du lavet nogen fine sager... det er bare blvet så flot!!

  Dejligt med færdige projekter der pryder flot..

  SvarSlet
 10. Tak skal I have, jeg er også godt tilfreds med resultaterne og bare det, at jeg nåede at lave det på en dag. I går nåede jeg også lidt, men det kommer I et senere indlæg.

  Helle; kender så godt det med, at man ikke nænner at bruge noget man er glad for, hvis nu man kom på et bedre projekt det kunne bruges til :-)

  SvarSlet