Fra en overspringshandling til en anden

Lige nu sidder jeg faktisk og skriver på en ansøgning...Det kan I godt mærke ik'? Det gjorde næsten også tidligere, hvor jeg kom til at gå ud i mit hobbyrum, hvor min computer stod til opladning. Desværre havde jeg glemt at tænde for opladeren, så den skulle stå lidt længere. Så kom jeg til at sy i stedet. Og hov, det tog lidt længere tid end jeg havde regnet med, men jeg har nu fået lavet denne kjole/tunika til Ida Evelyn.


I opskriften hedder den str. 74-80, så hun burde kunne passe den nu, da hun er godt på vej op i str. 74. Men lige nu er det vist mest en kjole, så kan den vokser med hende til en tunika. Det er dejligt, at kunne sy noget tøj til hende nu, der har potentielt længere levetid end et par måneder. Jeg har derfor også besluttet at sy noget til hende i dette Libertyprint:

Lilla Capel, som jeg er helt forelsket i for tiden. Det bliver formentlig en tunika som denne, da den lader til at kunne bruges et godt stykke tid, og nu har jeg fået afprøvet mønstret. Desværre/heldigvis har jeg ikke kunne prøve den på Ida endnu, da hun var faldet godt i søvn da den blev færdig.

Udover tunikaen fik jeg også syet en bukseelastik fast, der var blevet snoet, i et par af mine egne bukser og lappet de der irriterende huller i mine jakkelommer. Nu blogger jeg så lidt, og så er der vel snart ikke flere overspringshandlinger jeg kan ty til? Jo, nu kom der lige et par mails jeg kan tjekke...

3 kommentarer

 1. Hvor er den fin!! Sådan en må Vigga straks have - hun er også på vej i 74. Hvilket mønster har du brugt?

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Jeg synes også den er sød og så er den oveni købet rigtig let at sy. Mønstret er fra denne bog: http://www.bogpriser.dk/work-887567-sy-og-strik-boernetoej-0-3-aar/?pid=158317141 af Ulla Welinder

  SvarSlet
 3. Hi hi hi, Mie. Uha synes godt nok igen jeg har det en anelse ligesom dig ;o) Fra det ene til det andet og så videre i det tredje. Ikke desto mindre er den lille tunika blevet rigtig rigtig fin, skøn sammensætning af farver og stoffer.
  Kh Anette

  SvarSlet