Fastelavnsklar

Da hverken Ida eller jeg går i institution endnu er der ikke nogen obligatorisk fastelavnsfest for os. Det holder os dog ikke tilbage og heldigvis er vi inviteret til fastelavnsdag hjemme hos en veninde, der har Kajsa på 2 år.

Jeg regner med en forholdsvis simpel udklædning som journalist og jeg vil tage min egen lille avis med under armen.


Kajsa som vi besøger ved jeg skal være cowgirl og jeg ved hun (i hvert fald hendes mor) glæder sig til at få luftet kostumet i morgen, da hun desværre var bandlyst fra vuggestuens fastelavnsfest i dag pga. skoldkopper. Vi er ikke så kræsne og møder gerne op og fester med denne søde cowgirl - kopper eller ej.

Bang Bang!

6 kommentarer

 1. Sikke en dejlig avis, du holder :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk idé med avisen Mie - håber, du viser billede(r) af den lille dame... ;)

  SvarSlet
 3. Der kommer helt sikkert billeder senere :-)

  SvarSlet
 4. smart ide med avisen...det glæder jeg mig til at se billeder af :)

  Og hvor er Kajsa SØD! Det er et rigtig fint kostume som hendes mor har lavet! Ærgeligt med skoldkoppere :/

  SvarSlet
 5. Ej altså, hvor er avisdragten blevet fin!

  SvarSlet
 6. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlet