Et par bukser er født - i voksenstørrelse vel at mærke

Her er så stoffet fra mit forrige indlæg forvandlet til et par voksenstørrelse-tullebukser. Som sagt er jeg alene hjemme her til aften, så det er måske ikke lige det bedste billede af bukserne, men et billede er det da.

Da jeg tog af sted på min cykel i formiddags, var det min plan at få bestilt pas til Ida, fundet mønster til bukser, postet tapet til en change away og handlet ind til lørdagsmad og -guf. Kun de to sidste lykkedes for mig. Man skal nemlig kunne fremvise sin baby "irl" for at kunne få lavet et pas til denne, og vi havde selvfølgelig tænkt, at det var meget smartere og hurtigere, hvis manden blev hjemme med Ida, mens jeg lige fik ordnet de ting jeg skulle. Nå, men så kan jeg da tage en tur på Rådhuset igen på mandag.

Det lykkedes mig så heller ikke at finde et buksemønster på biblioteket, der faktisk havde overraskende få bøger med/om syning. Og jeg havde jo været for nærig til at købe mønstret i Stof2000 i går, så det synes jeg af princip også jeg skulle være i dag (ja, man pjatter da ikke bare 35 kr. væk på et så simpelt buksemønster). Så jeg tog hjem og fandt et par tullebukser jeg har købt for nogle år siden, frem fra skabet og tegnede et mønster ud fra dem. Derfra var det jo faktisk som at sy bukser til Ida, blot i noget større dimensioner!

Det bedste af det hele er, at de er bløde, rare og behagelige at have på - meget bedre end dyre, dumme jeans!

9 kommentarer

 1. Godt tænkt:) Og de er da blevet rigtig fine!! Tror også jeg vil sy mig et par ud fra din fremgangsmåde:) Jeg er simpelthen også så træt af jeans. Går mest i kjoler og nederdele, så er der ikke noget der strammer, poser mærkeligt osv. Elsker at tulle rundt (sjovt udtryk i øvrigt) i tullebukser herhjemme, men hvorfor ikke være lidt smart samtidig:) Jeg vil helt sikkert sy mig et par i noget af mit fine stof:)

  SvarSlet
 2. Lækre bukser :-) godt gået!!

  SvarSlet
 3. Malene; Ja, man skal simpelthen ikke finde sig i de der jeans! Og så er det jo med at udnytte, at moden også er til tullebukser til voksne for tiden - det er jo lidt som at gå i pyjamasbukser hele dagen :-)

  Rikke; Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er bare med at nyde, at man kan gå i tullebukser OG være moderne på én og samme tid...åh hvor jeg længes mod forår i øvrigt. Så kan man også rende rundt i dem udenfor:)

  SvarSlet
 5. Hej Mie.

  De er vel nok blevet fine dine bukser. Og hvor er du sej du sådan bare kan tegne et par andre bukser af. Det har jeg aldrig prøvet sådan for alvor. Resultatet snakker jo for sig selv, dine er blevet SÅ fine :o) Hmm, mon jeg kan gøre dig teknikken efter ??? Må prøve ad, har lige lidt andet jeg skal have lavet inden jeg når dertil :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 6. Hej Mie,
  Hvor er de bare blevet fine...sådan et par kunne jeg også godt bruge - var de svære at sy? Ved ikke om det er for stort et projekt for mig at springe ud i :-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 7. Super lækre bukser! :-)

  Mvh. June

  SvarSlet
 8. Tak skal I have. Jeg må sige, at de var overraskende lette at sy, så har man prøvet at sy et par baby/børnebukser, så kan man også sagtens sy dem i voksenstørrelse. Når jeg skal sy et par til kan jeg jo se om jeg kan lave en DIY.

  SvarSlet
 9. Siger aldrig nej til en DIY, så det må du gerne:)

  SvarSlet