Esthers elefant


Så blev mit hækleri færdigt og forvandlet til denne dejlige elefant, som straks er blevet bortadopteret til min venindes lille Esther. På mandag bliver hun 4 måneder, det bliver forår, min nevø bliver 3 år og Ida bliver 9 måneder! Sikke en festdag. Mon så ikke man kan tillade sig at fejre dagen på en eller anden måde - sushi, bøffer og rødvin, marcipanbrød? Hvem ved, en ting er sikker, vi skal helt sikkert nok finde på at bruge dagen som undskyldning for et eller andet syndigt...

10 kommentarer

 1. åå*HJERTESUKK*
  Denne var helt nydelig, så talentfull og kreativ du er..
  Helt super tøff:)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin.
  Her skal mandagen også bruges til noget syndigt! Jeg fylder nemlig 30 - og det er lidt krise for mig, så jeg skal virkelig forkæles ;o)
  Regner selvfølgelig også med at alt sneen er væk, og der vrimler med erantis, påskeliljer og vintergækker som et tegn på foråret komme.... ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn.. Du har styr på de hæklenåle..
  Den er da så skøn at den godt må slå sin vej forbi min dør...

  Lone

  SvarSlet
 4. Oj du er altså super-sej til at hækle! Den er bare nuller den elefant! Vi skal også synde i aften, bøffer og rødvin -og nok også lidt bearnaise UHa! ;-) God dag til dig og dine. Kram Clara

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin! Jeg vil godt på hækle-kursus hos dig

  SvarSlet
 6. Hold nu op hvor er den kær. Kan specielt godt lide den måde du har hæklet øjnene på (kunne godt være en ide jeg tyvstjal til en projekt engang)
  Godt arbejde :)

  SvarSlet
 7. Nej hvor er den sød :o) Herlig elefant i rigtig rigtig fine farver. Skønt med en begivenhed til at fejre lidt :o) Havde man ikke en må man jo opfinde en :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 8. '
  Sikke dog en skøn elefant :D
  Rigtig lækre farver!

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare SKØØØØØN....Min Oscars absolutte ynglings dyr er en elefant:-) Og jeg vil meget gerne tilslutte mig nogle af de øvrige kommentarer - jeg vil også på hækle kursus hos dig (der er bare så pokkers langt fra Randers til Frederiksberg:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 10. Du er virkelig dygtig! Det er en super fin elefant :) Jeg tænkte på, om du evt. kan lave en DIY på den? - ligesom du har gjort med blæksprutten, som jeg har forsøgt mig med :)
  Hilsen M

  SvarSlet