Avisen og Journalisten med holdninger...

Så var det i dag, hvor jeg som journalisten med holdninger tog min lille avis under armen og tog til Fastelavn i Valby. Avisen og jeg var dog ikke helt enige om det med avishatten.

I Valby ventede en spændt lille cowgirl og friskbagte fastelavnsboller på os. Puha, spiste så mange, at jeg slet ikke har fået spist aftensmad. Men hyggeligt var det helt bestemt både for de store og de små.


Kan I forresten huske den der Handysit ting i lommeformat, som jeg købte på min sidste tur til Malmø og som jeg havde en idé om ville være smart? Nå, men den blev også afprøvet i dag - og den er smart!

Undskyld, men hvem har skruet de lange stænger på min lille bitte baby?

4 kommentarer

  1. Det er da også bare den sødeste avis, jeg har set til dato... ;o)

    SvarSlet
  2. Haha, godt fundet på med avisen - hun er virkelig kær! Og en virkelig lækkert cowboy I besøgte :-)

    SvarSlet
  3. Jeg synes godt nok også at idéen er virkeligt god. Meget original :)

    SvarSlet