3 meter græs - i min stue

Ahh, dejligt grønt græs tænkte Ida Evelyn i dag og krabbede rundt i det. Vel at mærke mens sneen væltede ned udenfor.
Jeg har nemlig været ude og investere i tre meter stof med græsprint fra Stof 2000 til at ombetrække sansegyngen med.

Jeg ved ikke hvad det er, men jeg har altid en trang til at ombetrække, sy om eller på anden måde personliggøre de ting jeg har/køber. F.eks. Ikea-reolen, sengeranden i Ida Evelyns seng og nu senest sansegyngen. Der er endda stof til overs så skråstolen kan også få sig en overhaling. Men indtil videre ser gyngen således ud, og vi kan nu sætte babyen på græs hele foråret.


Til sidst får I lige et kig på den nyeste investering af forårsfarver i vores stue, tre styk Alpha-art bogstaver. Synes de er fantastisk dekorative og lige noget for en farvefreak som mig. Jeg tænker også, at de kan være lærerige legestykker, når Ida begynder at blive bogstav-interesseret, så vil fortsætte med at samle på nye bogstaver.

10 kommentarer

 1. Jeg er vild med det stof (og alt andet i den farve), så jeg tror også jeg skal ned og have fat i det en af dagene.

  God weekend fra Tine

  SvarSlet
 2. Det ser helt ægte ud det græs ;o)
  Det stof skal jeg da vist også ned at kigge på.
  God ide med den hynde i sanse gyngen,sådan en er jeg da nød til at få lavet. Hvad har du inden i den.
  Julie

  SvarSlet
 3. Tine; Ja, det er også bare skønt sådan en flot græsgrøn farve, og det bliver vist ikke mere græsgrønt end dette græsprint.

  Julie; Ja, det ser rigtig ægte ud og er jo også "ægte" billede af græs printet på stoffet. Det er sådan noget ekstra kraftigt bomuld. Hynden til gyngen var med da vi fik den og der er skum inden i. Der var bare det røde betræk på, men det havde fået nogle skjolder jeg ikke kunne få af i vask af gylp og andre lækkerier, og så synes jeg ikke det røde stof passede så godt til vores stue.

  SvarSlet
 4. Hej Mie.

  Det er da bare det sjoveste stof :o) Altså hvor gad jeg godt jeg boede i nærheden af en stof 2000. Mon de har postordre ??? Fed idé med bogstaverne. Hvor har du købt dem henne ???
  God weekend.
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Kære Mie
  Hvor ser det bare godt ud!
  Super ide og fedt stof!
  Hun er da bare en heldig pige!

  SvarSlet
 6. Det er da sjovt! hvor ser det skønt ud

  SvarSlet
 7. Anette; Tror da nok det er muligt at handle hos Stof 2000 over deres webshop, men ved ikke om de har alle de samme vare som i butikkerne. Mon ikke? Bogstaverne er af mærket Alpha-art. Prøv at Google det, så kommer der nok noget frem, mener der er en del web-børnebutikker, der også sælger dem, kan bare ikke lige huske hvilke.

  Æblekinder; Ja, hun er en heldig pige, men vi synes også vi er nogle heldige forældre :-)

  Heidi; Ja, de er skønt med lidt sommergræs i stuen.

  SvarSlet
 8. Hvor ser gyngen bare fin og super hyggelig ud :) Vi har lige bestilt en lign. gynge til vores lille datter i julegave og jeg vil forsøge at lave en hynde til så hun ikke bliver hel ternet i hovedet (er ikke så begået ud i syverdenen) :) Tænkte om du måske kunne fortælle mig hvor jeg kan få noget til selve hynden.. Tænkte den gerne måtte være i noget tyndt skum af en slags? Eller kan pladevat godt holde formen når man ligger flere lag sammen for at få en god tykkelse?

  SvarSlet
 9. Hej Jeanne; Tror helt sikkert du skal have noget skum til selve hynden, da jeg ellers tror den bliver for tynd Jeg ved ikke lige, hvor man kan få sådan noget henne i den størrelse. Vores hynde er købt samme sted som gyngen. Min kusine har en gynge magen til og bruger nogle tykke vattæpper i istedet, det fungerer også ret godt.

  SvarSlet
 10. Okay, jeg må lede lidt videre, for man kan nemlig ikke få hynde der hvor vi har købt vores desværre :( Men tak for svar :)

  SvarSlet