Vel ankommet til 2010

Vi er nu kommet godt ind i '10 ovenpå en fantastisk fest i fantastisk selskab med dans, godt humør, dejlig mad og drikke og sovende baby helt til kl 4.00.Her har det aldrig været den matematiske studenterhue, der har trykket og på selveste nytårsaften fandt vi ud af, at det først er til næste år vi har 10 års jubilæum med kransekagebagningen... Nevermind, i år fik vi lavet et kæmpestort og overdådigt overflødighedshorn på ikke mindre end 2 kg.(resterne af den ligger nu og venter på en særlig lejlighed i min fryser) Så vi ser det blot som en generalprøve, så vi kan lave et endnu flottere horn til næste år, hvor vi jo rent faktisk har 10 års jubilæum. Og af en generalprøve at være er vi nu ganske godt tilfredse med resultatet - desuden smagte den bedre end den nogensinde har gjort, da vi i anledning af hornet også justerede lidt på ingredienssammensætningen mums, mums.

I dag har jeg gået og taget nytårspynt og det sidste julepynt ned, og fik helt forårsfornemmelser, da jeg så disse knopper, der er vokset frem på en af orkideerne. Men så skulle jeg blot løfte hovedet og kigge ud på alt sneen for at blive mindet om, at vi stadig kun er i starten af januar.

Og vi kan hele tiden kigge ud, vi har nemlig stadig ikke fået nogle gardiner op efter vi er flyttet ind for nu to måneder siden. Manden mener det lige må være et projekt for mig; "det er jo noget med en masse stof og noget man kan sy" er hans argumentation "og så kan du jo blogge om det" - ja for så er det jo ingen sag længere at fikse gardiner og gardinstænger til de kæmpestore vinduer vi har fået. Kompromisset er vist blevet, at jeg står for at få en gardinmand herud, der så laver dem for os. Men derfor kan jeg jo stadig godt blogge om projektet. Tips og anbefalinger modtages gerne.

Ingen kommentarer