Tænk en gang...

Jeg har stadig bare overhovedet ikke fået det tapet som jeg har bestilt og betalt fra en på Trendsales tilbage i november. Nu har jeg efterhånden skudt en hvid pil efter det, men helt ærligt, det kan man bare ikke være bekendt!

Tilgengæld har jeg snart fået byttet mig til en fin lille samling med det grønne tapet som jeg er så heldig at ligge inde med tre ruller af.


Her til aften har jeg klippet 3 x 1 meter, der ryger afsted med posten i morgen til Rakel, Julie og Malene. Derudover skal der tapet afsted til Frk. Tingel Tangel og en meter + et hæklet dyr afsted til Krudtuglens mor. Jeg har allerede modtaget dette fine vintagetapet fra Malene, de andres byttevarer venter jeg spændt på.


Skønt koncept det her Change away!

6 kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at få det fine grønne og er glad for at du kan li min mormors gamle tapet!
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 2. Hejsa, jeg har været ude for det samme på trendsales. Prøv se mit indlæg på min blog fra forleden. Måske vi har handlet ved den samme :(...

  SvarSlet
 3. Det er den samme Kristina. Hold mig gerne opdateret på hvad der sker med dit tapet.

  SvarSlet
 4. Hej igen, ja jeg kan ikke lige finde ud af om man kan besvare et indlæg, så jeg svarer dig lige her.
  Jeg har efterlyst den sidste pakke hos post danmark i går, men regner ikke med noget positivt svar. At du har været ude for den samme sælger bekræfter bare mine bange anelser. Jeg har tænkt mig at skrive til TS support og fortælle dem historien. Men ved ikke om man kan gøre noget ved det. Jeg kan holde dig orinteret hvis du er interesseret. Kira holder ferie nu. Det står også på hendes annoncer. Hvor mange penge havde du købt for, hvis jeg må være så fræk at spørge?

  SvarSlet
 5. Jeg så også godt hun holder ferie, men har også set hun har besvaret andre annoncer her til aften. Den annonce som jeg havde min ordre på er desværre blevet nedlagt. Jeg havde endda været så flink, at vente med at vurdere hende til varen kom frem - men nu kan jeg det ikke længere desværre.
  Jeg havde kun købt for 140 kr, men det er bare princippet i det. Jeg kan også se på hendes vurderinger, at andre har været ude for noget lignende.

  SvarSlet
 6. vi kan lige skrives ved. Måske det ville være en hjælp hvis vi begge meldte hende til support. Men jeg skriver til det når jeg har nyt. Bruger bare din mail adr. hvis det er okay...
  Snakkes

  SvarSlet