Stjernegodt gået!

De sidste par dage har vi haft besøg af moster Rikke fra Bornholm (og hendes kæmpebaby inde i maven). Det har været superhyggeligt og fik lige lyst til at fremvise en af de andre fine ting fra hendes hånd som lille Ida er blevet den heldige ejer af, nemlig denne kære negerdreng. Elsker hans brede numse og krøllede afrohår. Ida er også helt vild med ham, så han er allerede blevet godt gennemsnasket.

Vejret og mosterens omstændigheder har ikke ligefrem indbudt til de store byvandringer, så den har stået på centershopping og vi har nået at runde både Fisketorvet, Frederiksberg Centret og Amager Centret! Manden var slet ikke ked af at skulle på arbejde da han hørte om vores center-planer. Vi var bl.a. inde og rippe en Stof 2000, og der er nu noget med nyindkøbt stof, der bare for det til at krible i ens fingre for at komme i gang med at kreere. Her til aften blev der så tid og energi til ét par bukser.


Imorgen skal vi til prisuddeling på Arbejdermuséet, fordi en af mine bedste veninder har vundet Arbejderhistorieprisen for sit speciale om kvindelige bryggeriarbejdere. Hun skal i den forbindelse holde oplæg om sit speciale, hvorefter jeg forventer at vide mere detaljeret, hvad specialet handler om - forudsat at Ida også er med på at høre oplæg, og at min barsels- og ammehjerne overhovedet kan følge med i, hvad der bliver fortalt om. Jeg valgte derfor, at dagens par bukser skulle sys i dette skønne stjerne-fleece-agtige stof, der minder mig utrolig meget om noget jeg selv har rendt rundt i som barn i 80'erne.

Så kan vi nemlig sige til tøse-tanten i morgen: "Det er stjernegodt gået!".

2 kommentarer

  1. Hehe.. Stjernegodt gået! Også med bukserne - de er søde :-)
    Håber du ser min kommentar på indlægget nedenunder ;-)

    SvarSlet
  2. Tak.
    Har set beskeden:-)

    SvarSlet