Sne igen, igen, men nu også ind gennem taget

Først og fremmest tusind tak til alle jer, der har tilmeldt jer lodtrækningen til min Give away og velkommen til alle nye læsere - det er jeg utrolig glad for. Hverken Abe eller jeg er længere nervøse for om han får et nyt godt sted at bo.

Ja, og så er der det med sne på loftet. Andelsforeningens bestyrelsesformand var forbi her til aften, og sagde vi nok liige skulle tjekke vores loftsrum for det var blevet opdaget, at der blæser sne ind under taget. Så vi farede op på loftet. Jeg tror vi kunne have lavet en 6-7 gode snebolde af alt det sne, der var blæst ind i vores loftsrum. Heldigvis har vi mest tomme flyttekasser og kufferter deroppe, men irriterende alligevel, og især fordi det er et spritnyt tag som blev færdigt her i december. Nå, men går ud fra at nogen gør noget og det så bliver fikset.

Bra dag i Malmö
Ida har et par fede gule sutsko i retrostof, som jeg har købt i Malmø på en mødregruppetur tilbage i september. Dem er hun desværre vokset ud af nu, så derfor måtte mødregruppen igen tage en tur til Malmø, så jeg kunne få købt et nyt par sutsko og vi kunne nyde godt af både januarudsalg, den lave svenske krone og de nytilkomne børnepenge.

Vi blev 3 der kom afsted, hvilket egentlig er et passende antal, når man sådan skal rundt med barnevogne og der skal være plads til alle.

Det blev til et par brune sutsko i denne omgang og jeg synes bare de er så skønne!

Ellers blev det til et par natdragter og en body fra Lindex og en lille cardigan i rockabilly-stil fra Kappahl til Ida.


Og så fik jeg købt en ting som jeg tror er smart, nemlig et babysæde man kan klikke på en almindelig stol. Lidt a la en Handy-sit, men dette her fylder kun det samme som et regnslag så det er nemt altid at have med i pusletasken, og så kostede det under det halve af, hvad en Handy-sit koster. Jeg glæder mig til at få det afprøvet og se om det dur til noget. Derudover fik jeg købt lidt andet lir i Lägerhaus.

Et par beklædningsdele med forårsfornemmelser til moren blev det også til.

3 kommentarer

  1. Sikke en fin mumi-dragt og kattebluse. Måske min niece skal have fødselsdagsgaver fra Lindex, nu jeg endnu ikke selv har nogen børn at stoppe i det :-)

    Er de fine ting til moren også fra Lindex ?

    /Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette
    Ja, morens tøj er også fra Lindex. De har jo også en webshop, hvis ikke lige tiden er til et fysisk visit i Malmø.

    Jeg synes også katteblusen er fin, og den minder lidt om et Småfolks-tryk og så kostede den vist nok kun 70 dkr.

    SvarSlet
  3. Tak for hurtigt svar - jeg må en tur i Lindex, online eller i Malmø. Jeg er nyuddannet og endnu uden job, så tid har jeg jo egentlig nok af ...

    Og ja, priserne er lidt bedre end Småfolk.

    SvarSlet