Skal, skal ikke?

Dagen i dag har igen stået i mødregruppens tegn, da tre af os valgte at tage i babybio og se "Did you hear about the Morgans?" efterfulgt af en caféfrokost. Temmelig forudsigelig romantisk komedie af den amerikanske slags, men den slags film er nu også godt for en af og til.

Da jeg kom hjem var der kommet tapet til mig fra Rakel og jeg fik med det samme sådan en lyst til at få det brugt. Siden jeg indgik byttehandlen med hende, har jeg siddet hver nat, når jeg er inde og amme Ida Evelyn, og tænkt på hvor godt det ville passe på skuffen på hendes reol. Og det ser virkelig godt ud på den skuffe synes jeg.
Desuden fik jeg færdiggjort mit kasse/hylde-projekt. Det var meningen jeg ville sætte forskellige tapeter ind i rummene, men da de er så store og der ikke er mere end 9 rum, så det simpelthen rodet ud. Der kom slet ikke den der helhedsfornemmelse som man kan få med sættekassernes mange små forskelligt tapetserede rum. Derfor skyndte jeg mig at pille tapetet af igen (heldigvis inden jeg havde fået sat dem alle i) mens det var vådt og brugte kun disse to tapeter, som jeg synes harmonerer rigtig godt sammen og sammen med kassens farve. Den skal hænge på væggen ved siden af reolen inde på Ida Evelyns værelse så det kommer også til at give en god sammenhæng i rummet tænker jeg. Nu skal vi bare have svigerfar og hans boremaskine på besøg...Til slut vil jeg delagtige gøre jer i et lille dilemma som jeg går og pusler med, og spørge om jeres mening. Jeg har dette teaktræsbord som jeg har arvet af forskellige omveje. Jeg har stædigt holdt på, at det skulle forblive i vores forvaring (omend på vores loftsrum) selvom manden har ville smide det ud hver gang han har fået øje på det. Ved vores nylige flytning dukkede det op til overfladen igen og det har nu fået plads på børneværelset. Min mand gik med til dette, fordi jeg sagde at jeg kunne male det i samme lavendelfarve som kasse/hylden jeg har lavet og så måske sætte lidt tapet på hylden under. Da jeg så nævnte det for et par veninder til nytår udbrød de: "Neej, det må du da ikke gøre, ikke når det er så velholdt det ville være såå synd". En anden veninde syntes det var en ok idé, fordi det så ikke længere synede af at være en anden træsort end mahognigulvet, hvilket også var min motivation for at male det. Min mand synes teaktræ er det grimmeste træ i verden og synes derfor det skal males. Men jeg synes jo også mine andre veninder har lidt ret i det de siger.Hvad synes du? Skal, skal ikke?

8 kommentarer

 1. Ihhh det må jeg da os lige kommentere på, meeen holder med dine veninder (men jeg er også vild med teaktræ)... Derfor synes jeg også du skal lade det være som det er, og det er jo rigtig godt velholdt! Men synes også du skal overveje om den passer ind i jeres hjem som det er, eller om det er bedst malet :)

  SvarSlet
 2. Hej Mie

  Jeg har tildelt en award til dig, kig forbi og hent den :)

  Kh. Julia

  SvarSlet
 3. Et så velholdt teaktræsbord må man under ingen omstændigheder male :-)

  Så er det bedre at sælge det.

  /Mette

  SvarSlet
 4. Frk. Høiriis og Mette, tak for jeres kommentarer. Mette; din bestemthed har lige overbevist mig om, at det ikke bliver malet - en beslutning jeg har vaklet lidt omkring i et par dage. Tak for at du satte det på plads :-)

  SvarSlet
 5. Haha, håber ikke jeg næsten har truet dig til en beslutning... det er jo bare min mening :-)

  (Men der er vist også noget med at teaktræ er olieholdigt og derfor svært at male, så det holder... har jeg hørt.)

  :-) Mette

  SvarSlet
 6. He he, nej har ikke følt mig truet, men hvis manden spørger kan jeg jo sige, at man ikke MÅ male sådan et bord.

  SvarSlet
 7. Ja, ja - brug du bare mig som kilde :-)

  Har forresten meldt mig som fast læser, glæder mig til at følge med i bordet skæbne og din blog generelt...

  SvarSlet