Så har jeg også Photoshoppet lidt...
Inspireret af Julia har jeg været i gang med at rette min header til. Var træt af at kigge på billedet der ikke passede ind i rammen så har nu nørdet lidt frem og tilbage og nu ser det ud til at være lykkedes - ser det også sådan ud på din computer?. I samme omgang fik jeg også beskåret mit billede af bamserne så man ikke længere ser vindueskarmen, men kun himmelbaggrunden. Jeg bruger dem som barnevognsranke, og tænker at billedet viser, hvordan babyen ser ud i verden på nede fra barnevognen, når bamserne hænger og pynter.

6 kommentarer

 1. Hej Mie

  He he, dejligt at kunne inspirere lidt. Her passer billedet perfekt ind i rammen ;)

  Den er altså sød, den barnevognsranke!

  Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Tak tak :-) Godt at høre det også ser rigtigt ud på andre skærme end min. Har nu også siddet og tilpasset pixels i et kvarter for at få det til at passe helt præcis - man bliver bare træt af, når det ikke ser helt rigtigt ud. Din nye header er også blevet rigtig god.

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså fine de barnevognsranker dér. Sælger du dem også?
  Kh Julie

  SvarSlet
 4. Julie; tak og nej, jeg sælger ikke som sådan af nogle af mine ting. Og lige nu har jeg selv gang i så mange projekter så jeg ikke har lyst til at skulle lave noget på bestilling, hvis du forstår. Det skal jo gerne blive ved at være sjovt :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig fint er det blevet Mie - det hele ser helt perfekt ud her på min computer.

  SvarSlet
 6. Helt forståeligt:-) Kender det faktisk godt:-) Men fine er de nu stadig!

  SvarSlet