Photomodel og Photoshop

Et af mine mål for dagen i dag var at få taget nogle billeder af Ida Evelyn i dagslys for at fremvise noget af hendes nye tøj, både syet og udsalgsshoppet. Så trods søvnmangel og lidt småirritationer blev det til lidt fotosessioner i det gode dagslys. Her til aften har vi igen måtte "fixere" bøllepigen i hendes Voksi for at få hende til at falde i søvn, nu er hun faldet i søvn og løsnet igen. Så herinde i stuen er der fri leg til de voksne og manden har givet mig et lille lynkursus i Photoshop, når nu det der Photoscape ikke virker til Mac. Jeg har derfor formået at lave lidt billedcollager af dagens fotos (dog stadig på total begynderniveau, så undskylder de små skønhedsfejl).

Endnu en buksedragt i Gynther-snit med oversize knapper. Passer både til IdaT-bodyen og den rødbedefarvede Holly som jeg har shoppet til. Buksedragten er med elastik i ben og liv for at give lidt mere tøset look. Både dragt og body er stadig en smule for stort, hvilket den komplette mangel på hænder og fødder på billedet afslører.

Jeg har kastet mig ud i bukser med ribkanter, hvilket jeg ikke har gjort det i før. Har fundet ud af at det er super nemt, hurtigt og giver et skønt resultat som giver baby rigtig god bevægelsesfrihed (hvilket mit forrige indlæg også viser). Bukserne her på billedet er i dejlige forårsfarver og passer rigtig godt til den pink Holly som Ida både har til lige nu i en str. 68 og til lige om lidt i str. 80.

Denne Gynther-dragt passer også godt til den pink Holly og til den lillameleret Holly og hvid/lilla stribet Katvig som også er at finde i babygarderoben. Jeg har til denne dragt kastet mig ud i en ny kombinationsmulighed med ribkanter i benene. Det lægger en dæmper på det ellers meget tøsede look og holder bukserne godt på plads.

Her er lidt af de øvrige ting jeg har fået udsalgsshoppet til Ida Evelyn her i januar. Og ja, jeg er da vist ret vild med det Holly der. Synes det er noget rigtig lækkert tøj, der kan bruges som basis til mange ting uden at være for kedeligt i sig selv. Som det måske også er kommet frem her i indlægget, går jeg efter at have en god basisgarderobe, der så kan mixes og matches og sys ekstraudstyr til. Så selvom garderoben ikke er så relativt stor kan den varieres meget (og så får Ida også brugt alt sit tøj inden hun vokser ud af det).

7 kommentarer

 1. Hej Mie
  Hvor er hun bare en dejlig pige:-)
  Her elsker vi også Holly's, de kan jo bruges til det meste:-)
  Mon den der dragt kan gå til en dreng? Altså bare uden elastik i livet? Og er den nem at sy?
  Kh Julie

  SvarSlet
 2. Hej Mie
  Dejlig pige du har! Og en rigtig sød buksedragt
  Faldt lige over din blog!
  Er altså helt vild med din bamseranke!
  Skønne farver !
  Forsat god aften
  KH Heidi

  SvarSlet
 3. Det er nogle skønne buksedragter fra Elsebeth Gynther.
  Jeg ved ikke om du bruger Picasa til collager - men det er i hvert fald et super program. Også til mac.

  SvarSlet
 4. Hej Mie,
  Hvor er din lille pige bare skøn - og en rigtig fotomodel allerede:-)
  Det er virkelig super flotte ting du har lavet...jeg skal vist en tur på biblioteket efter nogle håndarbejdsbøger før jeg tør kaste mig ud i at sy tøj til min Oscar på snart 2 år:-)
  Kig endelig forbi min blog på malumsen.blogspot.com.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Tak for de dejlige kommentarer :-)

  Julie; ja den går bestemt til drenge også og den er super nem at sy bl.a. derfor jeg mest syr den, men jeg prøver at lære nye ting også ;-)

  Æblekinder; dejligt du fandt vej til bloggen.

  Christina; Har prøvet det der Picasa, men fandt aldrig rigtig ud af hvordan det virkede. Kunne umiddelbart kun få det til at være et online fotoalbum, men måske jeg skulle prøve at kigge på det igen. På den anden side er det også fint at få pudset lidt photoshop-færdigheder af ift. jeg snart skal til at søge arbejde, hvor det er en smule relevant kompetence at have ;-)

  Malene; Det er bare at kaste sig ud i det, men altid dejligt med bøger at støtte sig til, det har jeg selv. Jeg fik i julegave Ulla Welinder: Sy og strik børnetøj 0-3 år. Den er en rigtig nem begynderbog med gode forklaringer og nem at gå til. Så med den i hånden prøver jeg at kaste mig ud i andet end Gynther-dragter.

  SvarSlet
 6. Hej Mie..

  Sikke noget fint tøj - både det købte men da bestemt også det syede!!:) Og så er modellen da for kær..
  Jeg må da vist hellere få kastet mig ud i lidt mere syning... Og ha' kigget i den bog..:)
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Hej Mie
  Faldt lige over din blog via din give away. Jeg er selv lige begyndt at sy EG-tøj til min datter på 8 måneder. Dine ting er SÅ fine!
  Melder mig lige som fast læser, så jeg kan føge med. Og så deltager jeg selvfølgelig i din give away!
  Kom endelig forbi min blog også.
  Kh Tine

  SvarSlet