Næhh, en pris!

Jeg er så heldig og beæret over at være blevet givet denne award, som jeg misundeligt har set gå rundt blandt alle jer andre bloggere de sidste par dage. Jeg har fået min af The Vintage Hausfrau og Frk. TingelTangel. Tusind tak, det er jeg rigtig, rigtig glad for.

Udover at vise prisen frem på min blog og linke til dem jeg har fået prisen af, skal jeg også fortælle 7 ting om mig selv og give prisen videre til 7 andre bloggere.

Om mig:
 1. Jeg kommer fra Falster, men er født på Amager, og flyttede til København efter gymnasiet. Jeg kan ikke forestille mig som mit liv er nu, at jeg nogensinde flytter herfra igen. Alle mine bedste veninder og venner kommer fra Falster og jeg er så heldig, at de alle sammen også er flyttet til Hovedstaden og det er en af de største årsager til, at jeg ikke kan forestille mig at bo andre steder end her.

 2. Min oldemomse lærte mig at hækle, min mor lærte mig at strikke og jeg har lært at sy både af min mor og moster. Da jeg var 15-16 år havde vi syskole hjemme i min mosters kælder sammen med min mor, moster og kusine. Det kom der mange hyggelige stunder og mere eller mindre spøjse kreationer ud af.

 3. Udover at hækle, sy og hvad jeg ellers er kreativ med, så er bloggen blevet den hyggeligste hobby for mig og jeg synes, at det at blogge nærmest avler kreativitet i det virkelige liv. Man får så meget inspiration og idéer man hele tiden har lyst til at afprøve.

 4. Jeg vil på ingen måde kalde mig selv for æstetiker, men jeg går efter min mavefornemmelse og hvad jeg synes der er pænt og tiltalende.

 5. Jeg elsker over alt i verden at være blevet mor og jeg håber jeg kommer til at opleve det mange gange endnu, om skæbnen (og manden) vil mig det sådan.

 6. Jeg er et rodehoved! Jeg kan godt holde vores hjem rent og rydeligt, men inde i skabe og skuffer er der altid vildt rodet og jeg ligger ting mærkelige steder for at få dem af vejen så der ser rydeligt ud på overfladen. Men trods "arkiverings-roderi" så har jeg stort set altid styr på, hvor tingene gemmer sig henne.

 7. Jeg er uddannet cand.mag i Int. Virksomhedskommunikation fra SDU, men min bachelor er i Historie fra Københavns Universitet. Jeg syntes det var mægtig spændende da jeg startede med at læse det, men jeg fandt ud af, at jeg ikke havde lyst til at arbejde inden for faget. Derfor valgte jeg min overbygning i Kommunikation og jeg har aldrig, aldrig fortrudt det eller de tidlige togture til Odense for at komme til undervisning. Jeg har ingen ambitioner om at gøre mine kreativiteter som I ser her på bloggen, til min levevej, men jeg synes, at jeg inden for mit faglige felt også får lov til at udfolde mig kreativt bare på en anden måde. Jeg glæder mig og er meget spændt på, hvilket job jeg skal ud og finde nu, hvor min barsel snart slutter.
Jeg giver awarden videre til følgende 7 bloggere:

 1. Krudtuglens mor; hun har en rigtig hyggelig blog med mange fine og søde ting, og så virker hun så sød.

 2. Fruens syslerier; var den første blog jeg fandt og den som inspirerede mig til at få min egen. Den er så fin og dejlig og altid et besøg værd.

 3. Babykuller og kriller i fingrene; er en flot og gennemført hverdagsblog.

 4. Creme de la krea; hyggelig blog med sjove og lidt "skæve" detaljer.

 5. Karlssons kludeskab; jeg har altid et smil på læben efter at have læst denne blog, fantastisk skrevet og fantastisk god humor.

 6. En fugl i hånden; bestemt også en blog der er værd at følge, med mange fine ting.

 7. Julies kreahule; hvis jeg havde fået eller nogensinde får en dreng, så forestiller jeg mig at hans "univers" ville være ligesom på denne blog.
Håber nogle af jer har lyst til at lege med. Jeg ved flere af jer allerede har fået prisen af andre, men nu får I altså også min påskønnelse.

Endnu engang tak for prisen.

1 kommentar

 1. Tak for spændende læsning :-) -og velbekomme, den var SÅ velfortjent!
  Knus fra Louise

  SvarSlet