Mumi-mani

Jeg har altid godt kunne li' at samle på ting, men her i mine mere voksne år er min samler-mani blevet begrænset til disse Mumi-krus. Jeg har længe gerne ville vise dem mere frem end jeg gjorde ved, at de bare stod inde i køkkenskabet, men vi havde ikke rigtig plads til det i den gamle lejlighed. Men nu har vi fået masser af plads, hylder arvet fra min veninde og en svigerfar med en god boremaskine, så nu pynter de så fint i vores dejlige køkken.

Og ja, skulle jeg få samlet mig 10 mere, så må der jo bare en hylde mere op.

Om en times tid drager Ida Evelyn og jeg i mødregruppe - nu med massage! Der er simpelthen en af de andre søde mødre, der har taget initiativ til at få en massør ud, der skal massere os på skift, mens de andre tager sig af ens barn. Genialt og tiltrængt. Jeg og min ømme ryg glæder os meget.

3 kommentarer

 1. Iiihh, en skøn samling. Jeg er helt misundelig, hold op hvor har du mange. God idé at få dem lidt på display!

  Ved du hvor hylderne kommer fra, de er rigtigt fine. Vi ses på fredag :)

  SvarSlet
 2. Skal der ikke være en speciel udstilling af dine jule-mumi-grus?

  Er sikker på at husbonden er klar på at hænge en hylde op til dig :-)

  SvarSlet
 3. Julia; Jeg mener det er nogle gamle cd-hylder fra en TP-butik, men man kan få nogle magen til i Trvarefabrikkernes udsalgsbutik, så skal de bare males. (http://www.traevarer.dk/Webshop.2.aspx) Her har jeg også købt min sættekasse til 99 kr. Der ligger en på Vesterbrogade, men de har også en webshop.

  Ja vi ses fredag :-)

  SvarSlet