Hvis jeg var en ludobrik...

...så var jeg i den grad slået hjem nu. Har ellers i et par dage gået og prøvet at fornægte, at jeg er blevet syg. Men efter utallige hosteanfald vågnede jeg imorges uden stemme, stoppet i næsen, øm i hele kroppen og klistret til i det venstre øje - helt sikkert overdraget fra min datter, hvis øje ser således ud for tiden:

Heldigvis er farmand ikke blevet ramt af nogle af vores virusser, og han tager sig godt af de syge piger.

Da jeg fik åbnet klisterøjet og kiggede ud af vores vinduer, mødte dette syn mig:

Ja, det er Danmarks højeste bygning, Domus Vista, vi her har udsigt til ude i horisonten

Efter sigende skulle dette snenedfald fortsætte de næste 5 dage - synes efterhånden det er mere vildt end vidunderligt.

Nu hvor jeg af flere grunde er en smule lænket til sofaen, kan jeg tilgengæld få hæklet der ud af på et lille change away projekt jeg har gang i med En fugl i hånden. Mere herom i et senere indlæg, her er blot en lille smagsprøve.

11 kommentarer

 1. Uha, den ser sørme fin ud Mie!!! :)))

  Trist, du er syg... God bedring til dig og Ida Evelyn

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Øv øv, rigtigt god bedring til dig og lillepigen.

  Spændende projekt, måske det er dig jeg skal have lokket til, at hækle min drøm om en mega-svamp ;)

  SvarSlet
 3. Ja, det er rigtig øv at være syg og så endda i weekenden, hvor jeg lige havde planer om en hel masse jeg skulle lave. Men håber på en hurtig bedring.

  Helle; godt at du kan lide den indtil videre :-)

  Julia; Ja, har godt set billede af megasvamp på din blog, og selv drømt lidt. Men det er vist et større projekt end jeg har lyst til at gabe over :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring til Jer!

  Meget spændende ser det ud dit projekt med Helle ;-)

  Har du modtaget tapet?

  SvarSlet
 5. Hej Louise
  Ja tak, det kom i fredags inden det store snenedfald. Det er rigtig fint - tak for byttehandlen.

  SvarSlet
 6. Hej Mie

  Så ankom tapetet, og hold da helt op, hvor er det bare flot!!! Jeg er så glad. Det er helt oppe og ringe sammen med det blå med gul prik - total yndlings, og så forårs grønt i farven - herligt.

  Jeg har sendt bambi og holly's tapet retur til dig i dag, så det er på vej. Har sendt en stor smal rest af holly. Prøv at se, om der er nok til dine projekter. Hvis du mangler mere, så sender jeg det med sammen med tunikaen. Men hvis du kan få det der til at slå til, er jeg fri for at tage hul på en helt ny rulle nemlig... Håber, det er ok :)

  KH Helle

  SvarSlet
 7. Hej
  Rigtig god bedring til dig og lillepigen!
  Ikke sjovt med en gang øjenbetændelse..
  Håber også at den forb....sne snart stopper!
  Det var da meget dejligt og smukt i december, men nu....
  Ser spændende ud det du hækler, flotte forårs farver (suk)

  Håber husbond pusler om jer to piger !
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 8. Helle; hvor godt at det allerede er kommet frem i dag, nogle gange er de nu hurtige de postmænd :-) Og godt at det bringer lykke - min kusine og jeg taler stadig om, hvor godt det loppemarked var, hvor vi fandt tapetet. Jeg synes også at det fungerer godt sammen med det blå/gule tapet som jeg har sat i min kasse/hylde.

  Jeg glæder mig til at se bambien og tapetet. Skamlen er malet og klar til tapet og hylden er ikke købt endnu, så det er jo nok bare at finde en der passer, ellers skal jeg nok skrive.

  Heidi; tak for din hilsen her :-) Ja, det er bare noget møj at være syg og synes det der øjenbetændelse er noget være skidt at slippe af med igen. Men heldigvis er det værste sygdom vist nok ved at være på retur. I dag har jeg da kunne lave andet end at glo i sofaen :-) Men så kom jeg et godt stykke i hækleriet og ja, det er dejligt at sidde og nørkle med forårsfarver.

  SvarSlet
 9. Hei.
  Du har heklet så mange fine aper, som jeg liker :)

  SvarSlet
 10. Hej Mie..
  Øv hvor træls for jer tøser..! Godt du har lidt at tage dig til - og én til at tage sig af jer...:)
  Er lidt spændt på hvad du hækler..?;) Ser rigtig fint ud.. Skønne farver..
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Siri; Tak skal du have :-)

  Annchen; Når det er færdigt og shippet afsted til modtageren, skal jeg nok lave et indlæg med fyldestgørende billeder.

  SvarSlet