En tur hos bageren


Har været en tur hos bageren, der var så sød at forære mig 2 kageæsker til de langtidsholdbare lækkerier. Blev først lidt skuffet da jeg så de var blå og med skrift på, for havde forestillet mig det skulle være nogle helt traditionelle hvide æsker. Men da jeg så der var gennemsigtigt låg blev jeg ekstra glad for dem, for nu kan de stå i æsken med låg på og stadig vises frem. Og den blå turkise farve synes jeg faktisk går rigtig godt i spænd med kagernes farver. Er helt glad for, at jeg ikke "bare" fik traditionelle hvide æsker.

7 kommentarer

 1. Det ser helt vildt godt ud, de æsker er da perfekte til foremålet. Det bliver jo et helt lille stilleben. Meget fint!

  God weekend :)

  SvarSlet
 2. Hej Mie,
  Aller først, hvor er det bare en super inspirerende blog du har...jeg er ny i denne blog verden og suger kreativitet og inspiration til mig fra alle sider, leder og kanter:-) Kig endelig forbi Malumsen en dag...der er endnu ikke så meget indhold, men jeg arbejder stærkt på sagen.
  Jeg er helt og aldeles forelsket i dine fine muffins - de er bare SÅ fine! Lige til at sætte tænderne i...næsten:-) Har du lavet dem efter "opskrift" eller er det fri fantasi...??
  Ha en dejlig aften...
  Mange hilsner fra Malumsen...a.k.a. Malene:-)

  SvarSlet
 3. Hej Malene
  Velkommen til :-) og ja jeg synes også de er kommet til at se meget apettitlige ud. De er såmen blot lavet ud af fri fantasi, og de første måtte laves om et par gange for at få de forskellige filtdele til at "passe sammen". Men når først man har fået en grundopskrift så er det så nemt at lave variationer og pynte på den ene eller anden måde, det er vældig hyggeligt.

  Kigger ind hos dig :-)

  SvarSlet
 4. Ihh, hvor er de lækre, og jeg er da også helt vild med den blå æske:)

  SvarSlet
 5. Hvor ER de flotte! Jeg troede at de var "købt", for de ser utrolig prof ud. Så jeg forstod ikke helt det du har skrevet med æsken før jeg læste kommentarerne.
  Super flotte og skøn, skøn æske med silkepapir og det hele. Mums!

  SvarSlet
 6. He he Mette, er da ked af du ikke helt forstod, hvad jeg har skrevet om, men er glad for, det er fordi du synes det ser prof ud :-)

  Tinse; ja, den blå æske er jeg også blevet SÅ tilfreds med. De er nu sendt afsted som fødselsdagsgave til min niece, der bliver 5 år i næste uge, men skal jeg lave flere skal jeg helt sikkert ned og have flere blå æsker hos samme bager.

  SvarSlet
 7. Hej

  Sikke nogle dejligt kalorie kager.....
  Man får helt lyst til at lav nogle....
  Og forresten, sikke en flot blog du har..

  Hilsen Hanne
  www.hannesnetbutik.dk
  www.hanneshjemmeside.dk/blog

  SvarSlet