En god og en dårlig nyhed

Jeg må starte med et billede af Bøllen, da dagen i dag i høj grad har stået i hendes tegn. Vi lagde ud med nogle dejlige formiddagstimer i mødregruppens tegn. Vi har ikke set hinanden siden før jul og det var dejligt at ses igen. Mødet med mødrerne affødte også en beslutning hos mig, om at Ida Evelyn nu skal sove på sit eget værelse - fra og med i dag. Så da min mor kom forbi her til eftermiddag, udnyttede jeg de ekstra hænder og fik hende til at hjælpe mig med at bakse Idas seng ud af soveværelset og ind på børneværelset. Og der ligger Bøllen så nu i skrivende stund og sover sødt, mens vi andre krydser fingre for, at det varer ved hele natten (og om moren overhovedet kan sove uden sin baby i rummet?).


Dagen i går var af en anden karakter; Jeg kunne da ved middagstid ringe til manden på hans arbejde med to nyheder - en god og en dårlig. Den gode nyhed var, at jeg havde fundet en sættekasse (til mig selv) og en hylde til gangen til vores nøgler mm. Begge dele skal males og pyntes med tapet.


Den dårlige nyhed var (og er stadig), at vores opvaskemaskine er gået kaput.

Øv!

Senere samme aften fik vi dog den utimative gode nyhed, nemlig at et par af vores venner skal være forældre til august. Sådanne 'livets små mirakler' overskygger heldigvis små og dumme bagateller som opvask og rudekuverter.

3 kommentarer

 1. Sikke en dejlig unge! -Og sansegyngen...sådan en ønsker jeg mig også rigtigt meget, til den kommende baby. Har I været glade for jeres?

  Spændende med baby i eget værelse, krydser fingre for at det går godt. Glæder mig til at se hvordan din sættekasse ender med at se ud :)

  SvarSlet
 2. Sikken mange ting på en enkelt dag.
  Dejligt billede, flotte farver:-)
  Håber det er gået godt med at sove for sig selv:-) Her gik det forrygende, da Silas kom ind på eget værelsen her i julen. Han sover nu 5 timer i streg midt på natten, hvor han før ofte vågnede hver 2.-3. time :-(
  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Julia; tak for det, vi synes også selv hun er en lækkerbaby:-) Jeg kan helt klart anbefale Sansegyngen. Vi fik den i barselsgave af mine forældre, jeg kendte ellers ikke til den inden. Men den har været et rigtig godt sted at ligge hende fra hun var helt lille. Og da jeg selv er sådan en der bliver søsyg af at se bølger på TV så er det vist også ret godt at hun får stimuleret sin balance meget. Nu er hun blevet så stor (7 måneder) at hun kan vende sig rundt og gør det flittigt, også i gyngen, så nu kan hun kun ligge i den med opsyn, men hun er stadig i den dagligt og kan få nogle gode svingture. Men når hun bliver større og selv kan kravle op og ned fra den bliver den jo også et fedt stykke legetøj.

  Julie: Ida har egentlig altid sovet rigtig godt (fra 20-03.30-tiden og så igen til ved 7-8 tiden). Men hun var begyndt at blive forstyrret af os, når vi kom i seng og vågnede og ville have mad en gang mere end hun plejer og nu er vi jo flyttet hen, hvor hun har sit eget værelse, så det måtte være løsningen.

  Og til jer begge kan jeg sige at første nat er gået rigtig godt. Faldt i søvn som hun plejer. Amning kl 4 og kl 6.30, og efter den sidste faldt hun i søvn igen og vækkede mig først kl 8.40, ved at jeg kunne høre hun lå og legede. Så vi har store forhåbninger til projektet :-)

  SvarSlet