Dagens højeste ønske...

Uha, hvor har jeg lige siddet og kræset om dette fede, fede armbånd fra Louise Kragh. Det var en anden Louise, der fik mig på sporet, og ihh gid man ikke var på barselsdagpenge eller snart havde fødselsdag eller en mand, der synes man skulle have Valentinsgave...

4 kommentarer

 1. Det er nemlig super skønt! Jeg var så heldig at få det i julegave af min kære niece, og jeg elsker det!

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkert armbånd...
  Kan godt forstå du gerne vil eje det...

  SvarSlet
 3. Meilhede; ja, det er bare så fint - håber manden måske ser det som et hint ;-)

  Tinse; sikke en fantastisk niece du har, der giver så fine gaver, du er meget heldig.

  SvarSlet
 4. Det er nemlig bare rigtig fint ja - jeg er simpelthen også bare så glad for mit!

  Jeg håber din mand ser det lille hint, og forkæler dig med det til Valentine :-)

  SvarSlet