Abekattestreger


Så blev der en abekat færdig til min change away med Krudtuglens mor, og den ryger med posten i morgen sammen med en meter tapet. Som billederne viser er den blevet babytestet og babygodkendt.

Apropos aber, så har moren herhjemme fået et nyt påfund: Babytegn. Ida er nu 7 måneder gammel og skulle efter sigende nu være moden nok til at lære at kommunikere vha. babytegn - en slags tegn til tale/tegnsprog for babyer. Så jeg har byttet en sybog som jeg fik to af i julegave til "Små fingre fortæller". Indtil videre er resultatet blot, at moren føler sig som en dresseret abe, der laver mærkelige tegn med hænderne, hver gang hun siger noget til babyen. Men har man sagt A må man vel også sige B, så vi klør på og ser om ikke ti-øren falder inde i Idas hoved og hun finder ud af, hvad det handler om.

Nogle andre, der har gode erfaringer med babytegn?

10 kommentarer

 1. Hvor er den bare lovely den abe!!!!! Jeg eeelsker den og glæder mig meget til at modtage den :) der ryger lige lidt mere i pakken end tapet/papir, for synes virkelig det er nogle fine ting du sender mig :)

  SvarSlet
 2. Nøøøj hvor er den bare lex den abe.. er især pjattet med den grønne! Har jo selv en rullesteg på 6 måneder og har godt hørt om de der babytegn.. hmm

  Skøn blog iøvrigt ;)

  SvarSlet
 3. Christina; hvor er du sød - ihh, er spændt på hvad posten kommer med.

  Frk. Evigglad; tak for ros'erne, det luner altid :-)

  SvarSlet
 4. Iihh, hvor er den fin den abe. Især den grønne, syntes jeg også. Måske det er fordi billedet er så fint?!

  Spændende med konceptet Change Away, det må jeg lige lure lidt mere på i alle de skønne blogs. Har selv startet min første Give Away idag, for at få lidt gang i min nye blog :)

  Jeg følger spændt med på, hvordan din Ida tager imod tegn til tale-konceptet, har hørt rigtigt meget godt om det!

  SvarSlet
 5. Lækker lækker abe!! Og baby!!
  Spændt på at høre mere om hvad de små fingre fortæller :-)

  SvarSlet
 6. sikke en dejlig pige. Og dejlig abe. Er det nogle du sælger ud af?
  God weekend..

  SvarSlet
 7. Må altså os lige sende lægge en kommentar her... Er da os helt vild med den grønne abe, den er da bare heeelt fantastisk sød! Og kan slet ikke lade være med at tænke på det Krudtuglens mor sagde, da hun havde modtaget din abe: Prøv og kig på Praleriers blog og hendes aber, men derefter vil jeg bare lige sige, at aben er ENDNU sødere og dejligere i virkeligheden... Gad vide, hvordan den grønne abe ville være for mig i virkeligheden? :) Rigtig flot blog, som jeg fra nu helt sikkert vil følge :)
  Kh Frk. Høiriis

  SvarSlet
 8. Frk. Høiriis og Christina; velkommen til, altid dejligt med nye læsere.

  Mange tak for "aekomplimenterne". Desværre er det ikke muligt for mig at lave grønne aber længere, da det grønne garn jeg brugte til dem er udsolgt og ikke kommer igen. Jeg støver alle garnbutikker jeg kommer i nærheden af, men har indtil nu ikke været heldig nok at finde en grøn der passer - desværre.

  Jeg sælger ikke som sådan ikke af mine ting, kun lidt til venner og bekendte (og nu også til change aways) for, at det stadig skal forblive en hyggelig hobby for mig. Beklager.

  Fortsat god søndag/Mie

  SvarSlet
 9. ...men jeg laver snart noget til en give away, så hold øje med bloggen.

  Louise og Christina også tak for babykomplimenterne, vi synes også selv hun er en lækkermås :-)

  SvarSlet
 10. http://www.facebook.com/profile.php?v=info&ref=search&id=521610582#/video/video.php?v=1237899700067&ref=mf

  Det er bare at være tålmodig og træne :-)

  SvarSlet