Abe-away

Så er denne flinke fætter på vej til det jyske for at begynde sin nye tilværelse hos Frk. TingelTangel som jeg har lavet en change away med. Ønsket lød på en abe i retrofarver, der kunne bo i hendes nye patchwork-betrukkede lænestol. Jeg håber han falder til i sit nye hjem.

Mens jeg sad og arbejdede med at sy aben sammen blev Ida pludselig så stille i sin skråstol, hvor hun sad og legede og havde småbrokket sig et stykke tid - men mor havde jo lige travlt med noget andet. Sørme om hun så ikke var faldet legende i søvn. Hvad billede ikke viser er, at hun med lukkede øjne og små snorkelyde stadig sad og rokkede med legestativet så stolen gyngede. Så er man meget træt eller har en meget kedelig mor...
(Tilgengæld viser billedet de nye akrobatbukser jeg har fået syet til Ida i lyslilla babyvelour og koksgrå ribkant, fra min nye sybog)

13 kommentarer

 1. Nårh, hvor ser hun dog kær ud. Iihh, det er helt forfærdeligt som I andres unger, kan få mig til at glæde mig endnu mere til min termin ;)

  -Og fin abe, hvad har du byttet dig til?

  Ha' en dejlig tirsdag, selvom den er lidt grå.

  Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Nårh, hvor er hun bare sød!

  Og sikken en skøn abe! Er også spændt på hvad du har byttet dig til? Og om du måske stadig er interesseret i byttehandler? ;-)
  Mange hilsner fra Louise

  SvarSlet
 3. Tak for de søde kommentarer - ja, vi synes også bare hun er såå dejlig :-)

  Jeg har byttet mig til en hårbøjle og noget tapet, og har nu i teksten linket til det indlæg, hvor jeg har vist det frem. Tilgengæld fik hun aben her og noget af mit grønne tapet.

  Louise; Vil stadig gerne bytte mit grønne med noget af dit blålige tapet, hvis du stadig har mere af det.

  SvarSlet
 4. Ej hvor er dine aber bare så søde... Især den i de grønne farver... måske man skulle prøve at gøre kunsten efter?? Hehe bliver nok aldrig så fine som dine :)

  SvarSlet
 5. Det skal du være velkommen til Frk. Høiriis, jeg kan på ingen måde siges at have nogle rettigheder til abeopskriften, da jeg selv har den fra en veninde, der har set en lignende abe i et vindue engang og så bikset en opskrift sammen ud fra det som jeg så har justeret lidt på. Så det vil kun være sjovt at se, hvordan du kan få den til at se ud :-)

  SvarSlet
 6. Hej Mie,
  God byttehandel du der har gjort dig :-) Herligt!
  Jeg vil stadig gerne bytte med det blålige tapet - undskyld der er gået så længe!!
  Hvor meget er du interesseret i at bytte?
  Og hvad med en lille abe - er du interesseret i at bytte flere af dem? Og evt til hvad? Eller måske sælge?

  Mange hilsner fra Louise

  SvarSlet
 7. De er rigtigt fine de aber:)

  SvarSlet
 8. Jeg er helt syg med dine aber.... Kunne du fristes til at sælge én, eller måske bytte med et eller andet :-) ??
  mange hilsner Dorthe :-)

  SvarSlet
 9. Hej Mie - forstår da slet ikke hvorfor jeg ikke har været herinde forbi endnu....hvor er det fedt her :-) Jeg har meldt mig som fast læser allerede og vil bare fortælle, at jeg er vild med den abe og vil da ligesom de øvrige høre om du vil bytte, sælge (evt. opskriften) godt nok er jeg nybegynder indenfor hækling men det er godt med ambitioner ikke? Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Faldt lige over din blog - helt tilfældigt igennem frk. tingel tangels profil.. Dejlig side du har dig her - Og sikke en skøn hæklet abe, gad vide hvad du har byttet dig til;)
  Hvis du igen skulle lave en abe-away eller noget andet er jeg frisk på en change-away:)
  Camilla

  SvarSlet
 11. Hej alle
  Tusind tak for komplimenter og velkommen til nye faste læsere, det er jeg glad for :-)

  En af de næste par dage kommer der en abe op her på siden til en give away, så hold øje med det (skal lige have nørklet den færdig).

  Derudover sælger jeg ikke for tiden af mine ting, og ellers som regel kun til venner og bekendte. Beklager, men det er simpelthen for ikke at komme til at gøre det til en sur pligt, når nu det er noget jeg laver af lyst og er min måde at koble af på. Håber i forstår. Hvis jeg får nogle til salg eller lyst til at lave nogle på bestilling, skal jeg nok give info her på bloggen.

  Louise; skal vi bytte en halv meter? Du kan bare sende mig en mail, så kan vi adresseudveksle. (mie.mangelsen@gmail.com)

  SvarSlet
 12. Hej Mie,

  Helt forståeligt! Så må jeg bare satse på (håbe på - regne med - bede til) at jeg bliver den heldige vinder ;-)

  Jeg skriver en mail i morgen!

  Mange hilsner fra Louise

  SvarSlet
 13. jeg er også vild med dine aber de er for lækre.....jeg er ved at prøve lave en ud fra din, men men men jeg er ved at blive vanvittig!!!!!!! HOVEDET kan jeg ikk få ovalt.....ikke engang rundt.....jeg har trævlet op 10000 gange nu ( meget tæt på ihvert fald ;0) må jeg spærge HVORDAN DÆLEN LAVER DU ET OVALT EL FOR DEN SAGS SKYLD RUNDT HOVEDE? mit kommmer hele tiden til at bule..blive deformt......jeg forstår det simpelthen ikke!!!!!

  Kærligst Camille

  SvarSlet