Ugleoverdragelse

Hmm, har den 30. nov. købt en masse fint tapet på Trendsales, og det er stadig ikke dukket op - og jeg har betalt for det! Skrev til sælger i går, men har ikke hørt noget. Hvad gør man så? - Jo, man savner da virkelig noget tapet!

I går var mødregruppe-dag, hvor jeg glad kunne overdrage nysyede buksedragter til Georg og Vera. De fik et uglepar hver, og så fik Georg også et par der er ugelfri. Jeg tror de bliver rigtig smarte i dem og glæder mig til at se dem på (de er lige lidt lange endnu).


I går var også dagen, hvor gemalen og jeg havde 4 års-kærestedag, hvilket jeg indkasserede disse dejlige roser for.


Vi blev enige om, at vi har gjort det ret godt på de 4 år der er gået; flyttet sammen, blevet gift, været på en masse rejser,
fået barn og senest købt en stor ny lejlighed. Åh ja, hvad sådan en firmajulefrokost ikke kan føre med sig - det var første og sidste gang jeg drak mig fuld i snaps...

1 kommentar

  1. De er bare så fine de bukser! Tænker, at Georg med lidt opsmøg kan have de blå bukser på til Jul.

    SvarSlet