Poncho-baby

Min lille bøllepige er blevet ramt af vinterens kulde og snotvirusser og ligger lige nu og øffer ved siden af mig i sofaen, den lille stakkel. Jeg har ellers forsøgt at skåne hende imod dette med en varm poncho, jeg har strikket til hende, når hun skal op at sidde i barnevognen.Normalt ligger hun i en Voksipose og har derfor ikke så meget overtøj på, når vi er ude, men nu er hun blevet så stor at hun en gang i mellem godt kan komme lidt op at sidde og se lidt på verden, og derved også skal have mere tøj på. Og her er ponchoen et hit. Bare over hovedet uden at skulle stå og bøvle med ærmer, knapper o.l.

Opskriften er fra Drops og bliver strikket på pind 5, så den er rigtig hurtig og nem at lave.
Her til aften er min andel af julegaverne blevet pakket ind - alle hjemmegjorte, på nær en enkelt. De er nu klar til at blive fragtet til Oslo, Bornholm, Falster og Amager.

2 kommentarer

 1. Åh, den er så FIN den poncho!
  Den har jeg mange gange overvejet at få strikket, men ved bare ikke om en krudtugle på 1½, kan finde ud af det der med, at der ikke er ærmer...

  God weekend herfra :)

  SvarSlet
 2. Mange tak. Jeg tror heller ikke jeg laver en ny, når vi når større størrelse, for hun er allerede nu ved at bore de små fingre ud gennem maskerne - men fint ser det jo ud når hun sidder roligt med den på fastspændt i barnevognen :-)

  Også god weekend til dig - og god bedring

  SvarSlet