Lækkersult


Her til aften blev jeg så grueligt lækkersulten, at jeg var meget tæt på at spise min datters julepynt, som er kommet til hende helt fra moster Rikke på Bornholm!


Jeg besindede mig og fik de lækkersultne pillefingre beskæftiget i et forsøg på at filte en muffin i nålefilt. Manden blev noget lang i ansigtet, da jeg sad i sofaen og spurgte ham, om ikke han var lidt lækkersulten, hvorefter jeg rakte ham den færdiglavede filtmuffin. "Øv, sådan noget må man ikke sige, nu troede jeg lige du ville sige du havde en pose Vampyrer ude i skuffen". Jeg var vist ikke den eneste, der var blevet lækkersulten her til aften.

Den lille filtede lækkeri er dog ikke blevet heeelt som jeg havde tænkt mig. Er også ret ny udi den nålefiltede verden, men tænker muffins er et ok sted at begynde.

For 2 år siden fik jeg ellers et nålefilts-startkit i julegave af min moster (der sammen med min mor, er lidt af en haj til al slags filtning) og jeg kastede mig dengang ud i et par nisseprojekter som jeg blev rimelig tilfredse med. Men jeg har ikke fået lavet noget i nålefilt siden før her til aften, og det er altså ikke helt som at cykle har jeg erfaret.


Ingen kommentarer