Klar på en bytter?


I forbindelse med vores nylige flytning er der fra vores gamle lofsrum dukket tre ruller helt igennem autentiske vintagetapet. Det er nogle jeg har købt for nogle år siden på et loppemarked i Neksø. Jeg havde en formodning om, at jeg ville tapetsere en væg med det, når vi en gang flyttede til noget større, og så lagde jeg det på loftet og havde vist lidt glemt det igen.


Nu er vi så flyttet til noget større og tapetet er dukket frem fra gemmerne. Jeg vil dog ikke tapetsere en væg med det, for synes ikke lige der er et oplagt sted til det. Desuden har vi været så heldige at flytte ind i en lejlighed, hvor der er sat noget rigtig fedt retrotapet op på en hel væg i køkkenet. I stedet har jeg tænkt mig at bruge det til forskellige små tapetprojekter, nok hovedsagligt i forbindelse med Ida Evelyns værelse.

Det første tapetprojekt er blevet en realitet her til aften i form af disse bogstaver til døren indtil børneværelset. Derudover har jeg tænkt på at jeg vil lave dekoration til væggen inspireret af Helles bambi og sommerfugle fra En fugl i hånden. Og så er der jo min kasse/hylde, der stadig står og venter på at få tapet (har stadig ikke modtaget fra Trendsales)så mon ikke et enkelt rum skal have af denne her også.


Change away?
Men, men nu er der jo begrænset med plads til oppyntning på Ida Evelyns værelse og der er jo alligevel en del tapet i tre ruller. Så ligger du inde med nogle overflødige lækkerier (fx andet lækkert tapet, fine ting lavet af tapet, retrostof el.) kan jeg fristes til en change away og skærer gerne stykker af mine ruller.

9 kommentarer

 1. Øj hvor er det fint. Jeg vil da gerne bytte 1 meter? Jeg har selv noget fint retro tapet. Kan lige få taget et par billeder og sende til dig hvis det er? Bare skriv din mail:-)

  SvarSlet
 2. Det er super fint det tapet, og jeg er bestemt også klar på en bytte. Du kan se et par billeder på min blog af forskellige tapeter jeg gerne bytter med.
  Mvh Louise

  SvarSlet
 3. Hej Mie!
  Din fine blog er gået min næse forbi - så du har hermed fået en ny fast læser;-)
  Jeg har en masse forskelligt papir, egner sig super godt til sættekasser og små papirsprojekter - jeg vil meget gerne lave en changeaway med dig, hvis du er med på den!
  Dog er jeg pt sat meget op pga arbejde, men fra onsdag får jeg lidt fridage (- heldigvis er butiksåbningstider ikke gået ud over julefreden, endnu;-) ) så måske vi skal finde ud af noget der?
  Min mail er:

  frktingeltangel@gmail.com

  De bedste julehilsner,
  Louise

  SvarSlet
 4. Hej Louise - tingeltangel
  Tak for det - har godt set din blog og har nu meldt mig til din også :-)

  Er helt med på en bytter, lad os bare udveksle billeder på mail, når det passer dig mht. job.

  Louise; har skrevet en besked på din blog.

  Go' jul

  SvarSlet
 5. Hej

  Nej, hvor er det dog noget fantastisk tapet. Jeg er helt fortryllet. Og jeg elsker at det også passer til en dreng - der er så mange ting ude i den store verden, som er rettet mod de små pigebørn!
  Jeg har noget retro tapet i nogle ret vilde farver, som måske kunne være noget. Jeg vil lige prøve at finde et billede af det, som jeg kan sende dig.

  Okay, jeg fandt lige et link til min blog. Det er det, jeg har brugt til at tapetsere bagvæggen af reolen med.

  http://visselulle.blogspot.com/2009/01/little-one-gets-his-own-place.html

  Lad mig vide, om det er noget. Ellers må jeg stå lidt på hovedet i mine gemmer : )

  Lene

  SvarSlet
 6. Hej lene
  Det er desværre ikke lige noget for mig det tapet der, men ligger du inde med noget andet eller gamle stoffer el. Synes også du har lavet nogle fine filt ting :-)

  SvarSlet
 7. Hej Mie.
  Jeg har noget tapet, som jeg gerne vil bytte med.
  Jeg sender dig en mail.
  Mvh. Malene
  P.S. Du har fået nu fast læser :O)

  SvarSlet
 8. Hej Mie

  Jeg er helt vild med det tapet. Vil meget gerne bytte til noget retrostof. Jeg sender dig en mail, når jeg har fået taget nogen billeder af det. Ok?
  Jeg er også ny fast læser her:)

  SvarSlet
 9. Hej Mie! Har du mere tilbage af det lækre tapet, som du kunne tænke dig at bytte med? Har længe ledt efter det, til beklædning af nogle kasser! :D
  Mvh. Julia

  SvarSlet