Jeg er en vinder!

Her til aften tikkede der en mail ind i min indbakke fra Anette fra Babybusiness, om at jeg er blevet udtrukket til at blive tester af en fotobog. Så jeg får lov til at lave en gratis fotobog mod at sende kommentarer og bedømmelse tilbage til hende. Fantastisk, det skal nok blive sjovt, og jeg er straks gået i tænketank ang. indhold, opbygning osv. Jeg vil selvfølgelig også følge op på projektet herinde.

Juleprojekt #2 er nu afsluttet, og der hænger den fineste juledragt klar til alle julefesterne. Den er syet efter det sædvanlige Elsebeth Gynther-snit, men for første gang nogensinde har jeg bevæget mig op i en størrelse 6 måneder.Den er lige lovlig lang i benene, hvilket er lidt usmart, for hun vokser jo nok ikke så meget denne julemåned og til næste år kan hun ikke passe den længere. Måske den til den tid kan bruges af et andet barn med længere ben. Men udover det er jeg ganske tilfreds. Jeg kan især godt lide detaljen med oversize-knapperne. Fotomodellen var dog knap så tilfreds med kreationen:

Næppe til årets julekort, der her blev taget. Til hendes forsvar (og morens dårlige samvittighed) skal det siges, at det var lige til sengetid, at fotosessionen blev udført (der var jeg nemlig liige blevet færdig med at sy den, og ville så gerne se hende i den, men det var, som billederne viser, ikke den store succes).

3 kommentarer

 1. Hvor sjovt Mie - jeg "vandt" også i den fotobogkonkurrence... :-)

  SvarSlet
 2. Den er blevet rigtig fin, den juledragt! Du har inspireret mig til, at jeg tænker på at sy en julenederdel til Kajsa - hvis den skal kunne anvendes til de fleste af alle vores julearrangementer er det nok smartest at ovedelen kan skiftes.

  Og så vil jeg da også lige nævne, at mine sorte grene med glaskugler virkelig er blevet en fryd for øjet! Hvis jeg lige havde en blog, ville jeg vise det frem der, men du kan også se dem live ved lejlighed;-)

  Og så vil jeg lige nævne, at Kajsa ser cirka lige så sur ud som Ida Evelyn når man finder nissehue og kamera frem...

  KH Mel

  SvarSlet
 3. Ej hvor pudsigt Helle :-) Jeg så godt du havde skrevet derinde også. Glæder mig til at høre hvad du finder på med den, og hvad du synes om det. Jeg har ikke prøvet at lave sådan en før.

  SvarSlet