God bagjul og gaver

Glædelig bag-jul. Vi er nu vel hjemme igen efter en rigtig hyggelig juleaften hos svigerfamilien. I morgen skal vi så til mine forældre og holde 2. juledag. Det passer os alle tre fint lige at holde en "fest-fri" dag i dag, især fordi Ida havde en ret dårlig dag det meste af i går, vi har en stærk mistanke om, at et par tænder står bag balladen. Hun valgte dog at tage sig en ordentlig lur mens julemiddagen stod på, meget vel timet. Bagefter havde hun lige et par gode timer, hvor vi hyggede med hende, gav hende et par gaver og dansede om juletræet og vi fik en dejlig første jul med hende.
Og så var der jo alle de dejlige gaver... Her er lige et par stykker af dem.


Forside og bagside på to fantastiske puder, som lille Ida fik i julegave fra Bornholm, med fint genbrugsbroderi og -knipleri. Hvis man spørger Idas mor, er dette Idas fineste julegave - spørger man deriomod Ida selv, mener hun nok, at denne Disney-plastikting, der kan lyse og snurre og sige lyde, er en af hendes bedste julegaver.
Nu er bøllepigen puttet med nyindstalleret babyalarm, taskerne er pakket ud og pakket igen til turen i morgen og der er lidt voksentid til overs og jeg vil derfor kaste mig over at lave den fotobog, jeg er blevet udtrukket til at være testperson af. Jeg har valgt at det skal være en årsbog. Den skal være på 36 sider, så det giver 3 sider til hver måned. Jeg glæder mig til at komme i gang med det, så nu skal der udvælges billeder fra året der er gået.

1 kommentar

 1. Må lige lægge en kommentar...

  Jeg vælger også puderne.. Hun bliver klogere
  Tak for en spændende blog...
  Jeg må kikke med igen..
  ilonesfodspor.blogspot.com

  Lone

  SvarSlet