Glædelig 1. decemberEr lige kommet hjem efter fra tøse-hygge-fejring af 1. decembers ankomst. Arrangementet blev afholdt hjemme hos min gode veninde og sammen med (næsten) alle mine andre gode veninder, hvor menuen stod på risengrød, hvidtøl, klippe-klistre, juleguf og hygge.
Jeg kunne ved samme anledning nyde min venindes julepynts-påfund, bl.a. alle disse fine svampe.


4 kommentarer

 1. Fine, fine fluesvampe, din veninde har pyntet op med...

  SvarSlet
 2. Hej, og velkommen til bloglandet!
  Har straks meldt mig som fast læser:-)
  Hvor har du mon fundet de fine sølvgrene? Sådan nogle kunne jeg snildt bruge i guld.
  Kh Julie- som også er lidt ny her i bloglandet...

  SvarSlet
 3. Halløj

  Nu er jeg blevet fast læser og lige om lidt bliver jeg nok også ejer af en blog, hvis jeg er modig nok....
  Jeg kunne ikke lige oploade billede, men det var også mit profilbillede på arbejde - og det er knap så festligt.

  Og forøvrigt dejligt at jeg også kan nyde mine svampe her;-)

  Knus fra Melissa

  SvarSlet
 4. Hej med jer, hvor dejligt at kunne byde faste læsere velkommen :-)

  Julie; grenene er fra en blomsterhandler på Peter Bangs vej lige ved siden af stationen. Den hedder vist nok Greenes blomster (er ikke helt sikker). Tror ikke de har dem i guld, men i sølv,hvid, sort, rød, pink og lilla så vidt jeg husker. Men prøv din lokale blomsterhandler, der næsten være andre der har fået samme ide.

  Kh. Mie

  SvarSlet