Farvel stillads, goddag ny sofa og rigtig glædelig jul!

Jeg må starte med at fremvise min nyeste erhvervelse; en kridttavle til vores køkken. Noget så simpelt har jeg længe gerne ville have til at skrive små beskeder og påmindelser på. Da jeg var i Bilka i går fandt jeg denne til blot 25 kr. og jeg slog til. Den pryder nu vores køkkenvæg. Og jeg er så glad for, at jeg i det mindste fik denne gode ting med hjem i går, for det jeg i virkeligheden skulle have haft derude fik jeg ikke. Tilgengæld fik Ida og jeg os en metro-tur på 1,5 time fra Ørestad til Frederiksberg. De sidste tre stop opgav jeg og gik hjem gennem sne og slud med en baby, der i den grad trængte til en ren ble.

Vel hjemme igen, med tørre numser og sokker fik vi os en hyggelig aften, dagen før dagen før dagen, og det ikke mindst fordi der
inden for den sidste uges tid sket to meget skelsættende ting her i det lille hjem:
  1. Vi har fået ny sofa, hvor der er plads til at hele to dovne voksne kan slænge sig på samme tid.
  2. Stilladset rundt om hele vores lejlighed er blevet fjernet og vi ser for første gang nogensinde mens vi har boet her, at der rent faktisk findes en himmel udenfor vores vinduer og ikke kun larmende og bøvsende håndværkere.

Sofaen med den nyopdagede himmel i baggrunden

Det er ikke kun håndværkerne og fragtmændene, der lige har nået de sidste ting op til jul. Jeg har også lige nået at få denne abe færdig til en venindes svigermormor, der skulle give den videre til et oldebarn i julegave. Sjovt at tænke på, hvor vidt omkring mine små dyr efterhånden er kommet.


Nu skal der lægges tøj sammen, ryddes op, koges grød til risalamanden og ellers gøres klar til at drage til juleaftensgilde i morgen hos svigerfamilien - og hov, var der ikke noget med manden kommer tidligere hjem i dag og hans sidste pakke ligger og flyder et sted og mangler indpakning?

Rigtig glædelig jul til jer alle!

1 kommentar