Dejlig overraskelse og projektafslutninger

Dagen i dag er gået med en tur i baby-bio og efterfølgende shopping på Fisketorvet, hvor de første gaveindkøb blev gjort. Da jeg så kom hjem her til eftermiddag og fik tændt computeren har jeg sørme fået tre nye faste læsere her på bloggen! Sikke en dejlig overraskelse, det er jeg meget glad for.

Juleprojekt #1 er blevet afsluttet; Liberty julehjerterne er blevet færdige og hængt op på sølvgrenene. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og synes de pynter rigtig godt.

En anden ting jeg er godt tilfreds med er afslutningen på mit bore-hul-i-væggen-eventyr. Jeg fik et handytip fra min moster om at fylde hullet ud med polyfilla, sætte rawplug'en i og så lade det tørre før skruen skrues i. Og woila; skrue i hul og to billeder på væggen inde på Ida Evelyns værelse.Juleprojekt #2
Og da nu det første juleprojekt er blevet afsluttet må jeg jo straks give mig i kast med et nyt. Jeg har derfor indkøbt dette julede bomuldsstof og skal have syet et jule-outfit som Ida Evelyn kan have på til de forskellige arrangementer vi skal til her i løbet af december.


Ingen kommentarer