Buksedragter og mødregruppe

Har i dag været i mødregruppe hele dagen, Ida Evelyn og jeg tog afsted hjemmefra kl. 9.20 i morges og var hjemmme igen kl. 16 - begge trætte og gennemsludrede, men har som altid haft en super hyggelig dag med de andre mødre og babyer (skønt vi grundet sygdom og udenlandsrejser var blevet halveret). Det er så dejligt med et forum, hvor man frit fra leveren kan tale om udviklingen i ens barns fordøjelsessystem og hvilke resultater det frembringer i bleen, og hvor der sågar er nogen, der lytter interesseret til det og kan følge op med lignende beretninger.


Den lilla buksedragt og et gammelt, godt slidt eksemplar af 'Børnetøj du selv kan sy 0-4 år' som min mor har syet tøj til mig fra da jeg var lille.

Havde i dagens anledning iklædt Ida Evelyn en lilla buksedragt med ugle på i Elsebeth Gynther-snit. Hovedsagligt fordi jeg ville tage billeder af hende i den inden hun, meget snart, vokser ud af den, men nok også for at vise den frem til de andre mødre. Dragten og især uglen vakte stor begejstring og jeg indvilligede i at sy et par lignende dragter. Så et franskbrød og to kander kaffe senere tog mødregruppen på ekskursion til Stof 2000, hvor der blev indkøbt stof, knapper og ugler som jeg kan give mig i kast med at omdanne til buksedragter.


Jeg synes også modellen fremviser tøjet godt.

Jeg har indtil videre også kun prøvet at sy dem i den mindste størrelse (3 mdr.), som Ida Evelyn er ved at vokse ud af nu. Så det er også på tide, at jeg får tegnet mønstret op til str. 6 mdr.


Min søde fotomodel i det første stykke babytøj jeg har lavet til barn af egen avl. Lavede dem for over et år siden, da jeg lige var blevet gravid og det føltes bare som om der var evigheder til, at jeg skulle have et barn, der kunne passe dem, men 1-2-3 så var lille Ida Evelyn blevet så stor.

Efter at have fulgt den oprindelige opskrift til en del buksedragter efterhånden, er jeg begyndt at lave en mere tøset udgave som på billederne herunder. Her har jeg sat elastikbånd ind under brystet og forneden på buksebenene. Især på størrelsen til 3 mdr. synes jeg det er en god idé da modellen ellers er ret bred i det. Det er først nu her efter 6 mdr., at jeg synes de brede 70'er bukseben kommer til sin ret i babyens gaderobe, men smag er jo heldigvis forskellig.

1 kommentar

  1. Uha! Du kan bare tro, Georg glæder sig til sine smækbukser!

    SvarSlet