Hvor svært kan det være?

Med udgangspunkt i 'hvor svært kan det egentlig være?' har jeg gennem tiderne kastet mig ud i større og mindre projekter af forskellige kreative karakterer. Nyeste projekt er så denne blog, hvor jeg kan udfolde min kreativitet i cyberspace. Målet med 'pralerier' er at fremvise kreative påfund, lufte idéer og frustrationer samt sprede og modtage inspiration til og fra andre kreative kvinder.

Nå, men hvor svært kan det så være?
1. nov. flyttede min mand, datter og jeg ud i en ny dejlig stor lejlighed, og heldigvis har min mand holdt barsel mens flytningen har stået på, så vi er kommet rigtig godt på plads allerede (også takket være en meget hjælpsom svigerfar). Dog mangler vi stadig de obligatoriske småting med at få boret de sidste ting op på væggene. Så her til morgen da manden tog afsted på arbejde, for første gang efter 10 ugers barsel, tænkte jeg, at jeg ville få ordnet en masse ting her i lejligheden; rydde op, gøre rent og hænge julepynt op. Midt i al oprydningen fik jeg også lyst til lige at få hængt de sidste billeder op inde på Ida Evelyns børneværelse, for hvor svært kan det være? Jeg får da også hængt et billede op helt uden kvaler eller brug af boremaskine. Det næste billede skal der så bruges maskinelle kræfter til. Fuld af gåpåmod ser jeg bort fra tidligere tiders forbud mod at forsøge at bore mere op, og henter boremaskinen. Jeg tror billederne af det foreløbige resultat taler for sig selv!


Dog er jeg ikke typen der bare dan giver op, og jeg forventer at kunne fremvise et ophængt billede og knap så hullet væg senere.

2 kommentarer

  1. Ha, det kunne have været mig.... (Dumme væg!)

    Jeg er iøvrigt vild med bamserne i dit banner.

    SvarSlet