Der jules...


Så er der blevet pyntet op til jul og vi er nu klar til at 1. dec. melder sin ankomst om blot få timer. Jeg må dog indrømme at jeg ikke er i besiddelse af Getrud Sands store kasse med julepynt, og det vi har ikke fylder så meget i den nye lejlighed som det gjorde i den gamle (der jo kun var halvt så stor som denne). Men det julepynt vi har synes jeg tilgengæld er rigtig fint, og I får her et par smagsprøver lavet af henholdsvis mor og moster.

Juleprojekt #1
Den større lejlighed og den sparsomme julepynt har selvfølgelig affødt et julepynts-projekt, og jeg har kastet mig over Liberty-julehjerter med stof fra yndligshjemmesiden Malika & Rosa.dk

 
 
Efter mit mislykkede bore-hul-i-væggen-projekt pakkede jeg Ida Evelyn i barnevognen og gik ud for at få lidt frisk luft og investerede i 2 bundter sølvgrene som jeg håber kan bruges til at hænge de nye hjerter på. Var også ude i at købe en troldegren de kunne hænge på. Men jeg kunne ikke se for mig, hvordan jeg skulle få sådan en til at hænge fint ned fra loftet uden brug af noget boremekanisme. Så det blev no-go til troldegren og ja tak til sølvgrene der kan stå og pynte i gulvhøjde.

 
PS: Der er stadig et stort hul i væggen, og jeg har fundet ud af, at det første billede var så nemt at få op fordi den del af væggen er af træ og 10 cm mod højre er den så af et materiale, der får borermaskiner til at gnistre og bukke under. Så kan man lærer lige at banke på væggen og vurderer materialet inden man kaster sig ud i at bore huller, men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag. Der tænkes stadig over en løsning og handytips er velkomne.

4 kommentarer

 1. Fik dette gode svar fra min moster Tina, endnu en selvlært gør-det-selv-kvinde:

  "Hej Mie

  Det er nu meget godt gået. Bertram er meget fascineret af at du kan få boret
  til at se sådan ud, det har "godt nok været varmt, siden det ikke er
  knækket."
  Men et lille tips fra en "meget" handywomen. Jeg har jo også lavet mine
  brølere i gennem tiden løb. Hvis du tager rawplogsen (ved ikke lige hvordan
  man staver til sådan en fætter) ud og putter lidt polyfyla i hullet, putter
  fætteren ind igen og lader det tørre i et døgn, så kan du skrue skruen i, og
  hænge billedet op. Håber det kan bruges.
  Ellers tak for sidst, det var som altid hyggeligt.
  Vi ses og hils Jesper og Ida.
  Moster Tina"

  Tippet skal afprøves straks i morgen tidlig.

  SvarSlet
 2. Hej Mia

  Rigtig hjertelig velkommen her i blogland. Jeg er selv forholdsvis ny blogger, men er blevet super glad for at være her allerede. jeg håber, du får samme oplevelse. i alt fald held og lykke herfra...

  Og tak for dine kommentarer inde hos mig. Det er altid hyggeligt med hilsener fra nye læsere, og som blogger er det sknt at få lidt feed back og et lille indblik i, hvem der egentlig kikker med ude på den anden side af skærmen...

  Dine libertyhjerter er super fine, og det er en god idé malikarosa der har fundet på til billige penge. Jeg har dog allerede selv været igang med et par libertyhjerter inden jeg fik prøverne her, og de er måske også lige smalle nok til at få en god størrelse på hjerterne, men ellers en fin idé. Hvis du kommer på andet lige pludselig, så hører jeg meget gerne om det...

  Tak for kikket her på din nye blog også. Det ser jo allerede vældig spændende ud med hjerterne, de fine sølvgrene, din smukek datter og din (hjemmehæklede går jeg ud fra???) barnevognsranke i din header... Og så er jeg ret pjattet med din blogtitel - enkel og selvironisk med glimt i øjet - I like :-)

  Kan du ha' en fin frostvejrsdag, og kik endelig forbi min blog og smid en hilsen igen når som helst du lyster...

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Hov, Mie... ikke Mia ser jeg nu - sorry!

  SvarSlet
 4. Hej Helle
  Tak for din hilsen og tilmelding her på min blog, det luner her i kulden:-)

  Og ja, det er hjemmehæklede bamser, jeg bruger dem til at hænge på barnevognen. Hæklede dyr er en af mine kreative spidskompetencer og jeg påtænker snarest at lave et indslag (og sikkert også flere med tiden) med og om dem her på bloggen, så følg med :-)

  SvarSlet